فرهاد آقابیگی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مربیان مراکز کانون پرورشی در این استان، ماهانه سه هزار و ۴۰۰ عنوان فعالیت در فضای مجازی انجام می دهند که البته امسال، شیوع ویروس کرونا سبب شده تا حضور فیزیکی کودکان و دانش آموزان در برنامه های کانون کمتر شود اما فضای مجازی، بستری است تا فعالیت ها ادامه داشته باشد.
وی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برای پاسخ به نیاز کودکان در روزهای تابستان و اوقات فراغت، از فضای مجازی بهره گرفته است.
آقابیگی همچنین در خصوص دیگر اقدامات در حال انجام در استان گفت: امسال راه اندازی سینما کودک در دست پیگیری است و در این زمینه اقدامات سخت افزاری انجام شده است.
وی افزود: کل اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی سینما هفت میلیارد ریال است و تلاش داریم تا از ظرفیت بخش خصوصی هم که در این زمینه اعلام آمادگی کرده است، برای فعال کردن نخستین سینمای کودک در استان استفاده کنیم.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اقدام دیگر در سال جاری، راه اندازی خانه بازی است که در آن بازی های بومی، فکری، رایانه ای برای کودکان در نظر گرفته شده است.
آقابیگی با بیان اینکه این خانه تا پایان امسال راه اندازی می شود، تصریح کرد: بازی هایی که در این خانه، با کودکان کار می شود، مورد تایید شورای نظارت بر اسباب بازی های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی گفت: نخستین مرکز آفرینش های هنری کودک و نوجوان استان هم امسال راه اندازی می شود که این مرکز شامل ظرفیت هایی چون کارگاه سفال، کارگاه انیمیشن، موسیقی و تئاتر است.
در خراسان شمالی ۹ مرکز ثابت و ۹ مرکز سیار برای خدمات رسانی به کودکان و نوجوانان فعال است.
خراسان شمالی بیش از ۱۸۰ هزار دانش آموز دارد که به نوعی جامعه هدف برنامه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند اما هر مرکز ثابت ۵۰۰ عضو و هر مرکز سیار ۸۰۰ عضو دارد.
نظر شما