بارزان دانشمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات به ۵۰ طرح از محل تسهیلات کرونا برای واحدهای صنفی و کارگاه های آسیب دیده مصوب و به افراد واجد شرایط پرداخت شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای ثبت نام و درخواست متقاضیان ضرر خورده از شرایط کرونا تاکنون ۴۴۰ طرح در مهاباد ثبت نام کردهاند که ۳۹۰ طرح پس از بررسی و تکمیل فرآیند ثبت نام به بانکهای عامل شهرستان معرفی و تسهیلات خود را دریافت خواهند کرد.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهاباد بیان کرد: ۱۴ رسته شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و آموزشگاههای رانندگی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی در مقابل آسیبهای شیوع ویروس کرونا هستند.
دانشمند اظهار داشت: صاحبان واحدهای صنعتی و صنفی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در شهرستان باید هرچه سریعتر در سامانه کارا ثبت نام کنند.
وی، مبلغ تسهیلات در نظر گرفته شده را ۱۲۰ میلیون ریال برای کسب و کارهای آسیب دیده و ۱۶۰ میلیون ریال برای واحدهایی که به دستور ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شدهاند، اعلام کرد و افزود: ۷۰ درصد این مبلغ برای پرداخت هزینههای دستمزد و ۳۰ درصد آن برای سایر هزینههای عملیاتی مرتبط با کسب و کار در نظر گرفته شده است.
شیوع بیماری کرونا که بیش از ۲۰۰ کشور جهان را درگیر خود کرده، باعث تعطیلی، رکود بخش های اقتصادی و خسارت به اصناف و بازاریان در همه کشورها شده است.
در شهرستان ۲۴۰ هزار نفری مهاباد بیش از ۲۰ هزار بیمه شده کارگری وجود دارد.
نظر شما