به گزارش ایرنا؛ هادی ملکشاهی روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران پیرمون تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم افزود: آن دسته از مشمولان که خواستار استفاده از این تبصره هستند می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی امور مالیاتی به آدرس tax.gov.ir موافقت خود را اعلام کنند.
وی در خصوص مشمولان این تبصره اظهار داشت: تمامی صاحبان مشاغل گروه های دوم و سوم که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آن ها در سال گذشته ۹۹۰ میلیون تومان بوده مشمول این شیوه نامه هستند.
وی تصریح کرد: همچنین صاحبان مشاغلی که در عملکرد سال ۹۷ مشمول برخورداری از معافیت مالیاتی یا نرخ صفر مالیاتی بوده اند، مشروط به حفظ ضوابط معافیت یا نرخ صفر مالیاتی در طی سال ۱۳۹۸ ، می توانند از مزایای شیوه نامه تبصره مادهه ۱۰۰ استقاده کنند.
مدیرکل امور مالیاتی لرستان افزود: مالیات مقطوع و پرداخت آن نیز برای صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی تا ۲۵ میلیون ریال، بدون افزایش نسبت به عملکرد سال ۹۷ و صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی از ۲۵ میلیون ریال تا ۵۰ میلیون ریال با چهاردرصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۹۷ محاسبه خواهد شد.
ملکشاهی گفت: همچنین در صورتیکه صااحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم را بپذیرند باید این مبلغ را با هشت درصد)افزایش نسبت به عملکرد سال گذشته پرداخت نمایند.
وی در خصوص نحوه مالیات صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی بیشتر از۱۰۰ میلیون ریال نیز توضح داد: این رقم برای این دسته از مودیان با ۱۲ درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۹۷ محاسبه می شود.
وی اضافه کرد: صاحبان مشاغلی که تمایل استفاده از شرایط این شیوه نامه را دارند باید تا پایان مردادماه جاری مراتب را از طریق سیستم الکترونیکی پایگاه اینترنتی tax.gov.ir به سازمان امور مالیاتی اعلام نمایند.
کدام مشاغل مشمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم نمی شوند؟
مدیرکل امور مالیاتی لرستان گفت: خریداران سکه؛ مودیانی که سال ۹۸ اولین سال فعالیت آنها بوده؛ مشاغلی که تغییر محل فعالیت داشته اند متقاضیان استفاده از مقررات مواد ۱۳۷؛ ۱۶۵ و ۱۷۲ قانون مالیات های مستقیم در سال ۹۸ مشمول استفاده از تبصره ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم نیستند.
ملکشاهی افزود: صاحبان مشاغل و حرف پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی سال گذشته ملزم به استفاده از پایانه فروشگاهی (کارتخوان بانکی) تا بهمن ۹۸ شده اند، بنابراین آن دسته از این مشاغل که به تکالیف قانونی خود در موعد مقرر عمل نکرده و به عدم نصب کارتخوان به شبکه پرداخت بانکی کشور متصل نشده اند مکلف به انجام تکالیف قانونی خود از جمله تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقررقانونی خواهند بود و نمی توانند از تبصره ۱۰۰ استفاده کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به خسارت وارده سیل به واحدهای اقتصادی و مشاغل استان در سال ۹۸؛ پیشنهاد می شوند مودیانی که مشمول تبصره ۱۰۰ هستند از این ماده قانونی صرفنظر کرده تا بتوانند از تمامی ظرفیت ماده ۱۶۵ مالیاتی استفاده کنند.
مشخصات بیش از ۵۱ هزار مودی مالیاتی در لرستان ثبت شده است.
نظر شما