مسعود ترابیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، طول شبکه انتقال آب شهرهای استان را حدود ۲ هزار و هفت کیلومتر برآورد کرد و اظهار داشت: افزون بر ۲ هزار لیتر آب در ثانیه از طریق شبکه به صورت بهداشتی وارد مدار مصرف میشود.
وی، از تامین ۹۰ درصد از آب شرب مناطق شهری استان از منابع آبهای سفرههای زیر زمینی خبر داد و گفت: ۱۹۷چاه عمیق در اختیاری این شرکت است که در حال حاضر ۱۵۳ حلقه فعال و تامین آب مناطق شهری استان از آنها استحصال میشود.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری،با اشاره به کمبود آب شرب برای نیمی از جمعیت استان در مناطق شرقی در چند سال اخیر خشکسالی تصریح کرد: با تکمیل و بهرهبرداری از طرح ملی انتقال آب بن به بروجن بخشی از کمبود آب آشامیدنی استان بر طرف خواهد شد.
ترابیان، تشدید گرما در فصل تابستان و شیوع ویروس کرونا در سال جاری و افزایش مصرف آب برای موارد بهداشتی را باعث افزایش بیرویه مصرف آب و افت فشار در بسیاری از مناطق شهری استان عنوان کرد و گفت: شهروندان صرفهجویی و مدیریت در مصرف این مایه حیاتی را در دستورکار خود داشته باشند.
معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تصریح کرد:در همه مناطق شهری استان به ویژه در شهرکرد، بروجن و لردگان مشکل تامین آب مواجه وجود دارد و آب در برخی ساعات با افت شدید مواجه میشود.
وی با اشاره به این که قدمت شبکههای آبرسانی استان بیش از ۲۰ سال است، افزود: این دستگاه متولی با جذب اعتبارات مورد نیاز ، نوسازی بخشی از این شبکه را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش ایرنا، هماکنون در حدود ۲۱۷ هزار مشترک با جمعیتی افزون بر ۵۳۰ هزار نفر در ۴۲ شهر چهارمحال و بختیاری از آب شرب سالم بهرهمند هستند.
نظر شما