مهدی دهقاننیری روز چهارشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران استان همدان در سالن شهید آوینی سپاه ناحیه ملایر اظهار داشت: رسانهها در این عرصه جلوتر از دیگر نهادها و ارگانها و در کاهش روند شیوع بیماری کووید ۱۹ تاثیرگذار بودند.
وی با تاکید بر اینکه اگر خبرنگاران نبودند، حجم بیماران بیشتر از تعداد کنونی بود افزود: رسانهها و خبرگزاریها در آموزشهایی که به مردم ارایه دادند، حتی به جای آموزش و پرورش، ورزش، دانشگاهها، ائمه جمعه و جماعات و نهادهای دیگر موفق عمل کردند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان با اشاره به ادامهدار بودن این آموزشها از رسانهها، از اصحاب رسانه این شهرستان درخواست کرد: در ماه محرم و صفر نیز بلندگوی رهبر معظم انقلاب و ستاد ملی مقابله با کرونا شوید و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در این ماه به مردم گوشزد کنید.
دهقاننیری به فعالیت ۲ هزار و ۲۰۰ هیات ثبت شده و ۷۰۰ هیات مذهبی ثبت نشده در استان همدان اشاره کرد و ادامه داد: امروز وظیفه اصحاب رسانه و خبر سنگین است تا با بهکارگیری فکر، بصیرت و تبعیت، مردم را نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و خطر ویروس کرونا آگاه کنند.
وی گفت: در کنار رسانهها، نهادهای دیگری همچون سپاه و بسیج نیز برای مقابله با کرونا خوب عمل کرد و کمکهای مومنانه جلوه زیبایی از کمکهای مردمی را به نمایش گذاشت.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان ضمن تبریک دهه ولایت و هفته خبرنگار اظهار داشت: هر اندازه خبرنگار آزادتر باشد و راحتتر حرف بزند، امنیت و آرامش مردم بیشتر است.
دهقاننیری برخی مدیران استان همدان را غیررسانهای ارزیابی کرد و خواستار همکاری و تعامل بیشتر در عرصه اطلاعرسانی شد و بیان کرد: یکی از وظایف ما تولید محتوا است و آمادگی لازم را داریم به طور عادلانه تمامی ظرفیتهای شهرستانها و نقاط مختلف استان را به تصویر بکشیم.
توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی در ملایر
فرمانده سپاه ناحیه ملایر نیز در این آیین خبرنگاران را افسران جنگ رسانه با دشمن دانست و گفت: دشمن در این زمینه برنامهریزیهای زیادی را انجام داده است و چون از طریق سختافزاری موفق نشد، جنگ ترکیبی که مهمترین آن جنگ رسانهای است را پیش کشید.
سرهنگ سیدجواد حسینی با اشاره به ظرفیتهای ویژه ملایر در حوزههای مختلف افزود: برای انعکاس این ظرفیتها نیاز به پشتیبانی بیشتر داریم تا بتوانیم از این جنگ نابرابر پیروز بیرون بیاییم.
وی اقدامات بسیج و سپاه را در مقابله با کرونا و کمک به اقشار نیازمند بینظیر دانست و اظهار داشت: در این رابطه در قالب کمکهای مومنانه ۱۲ هزار بسته معیشتی تهیه و بین اقشار خسارت دیده از کرونا و نیازمند توزیع شد.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر با اشاره به حمایتهای بسیج و سپاه از اقشار آسیبدیده از سیل سال گذشته گفت: قرار است سه هزار بسته کمکهای مومنانه نیز طی سه مرحله در سطح شهرستان توزیع شود.
سرهنگ حسینی افزود: همزمان با شروع ویروس کرونا ۳۰۰ نفر از بسیجیان ملایر طی سه روز ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان را غربالگری کردند و روزانه ۶۰۰ نفر از بسیجیان در مقابله با کرونا فعال بودند.
وی یادآور شد: در حوزه کشاورزی نیز ۹۰ نفر از بسیج مهندسان در کمک به کشاورزان و مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول فعالیتهای خوبی ارایه کردند.
امیدآفرینی؛ وظیفه مهم رسانهها
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ملایر نیز در این آیین قرآن را بزرگترین رسانه برای انسان دانست و گفت: امروز وظیفه رسانهها امیدآفرینی موثر به مردم است و خبرنگاران میتوانند با یک مطلب و سخن، نقشه دشمنان را نقش بر آب کنند.
حجت الاسلام حمزه شیرزادی بیان کرد: اگر در دوران هشت سال دفاع مقدس شهید آوینی را داشتیم، امروز در جبهه تلاش در کنار مدافعان سلامت، باید شهید آوینیها به میدان بیایند و تلاش کنند.
وی مبارزه با فساد و مقابله با تحریف را از دیگر وظایف مهم خبرنگاران برشمرد و ادامه داد: امروز مردم از برخورد با فساد خوشبین هستند و اگر بتوانیم در تحریف دشمن را شکست دهیم، در تحریم نیز دشمن شکست خورده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه ملایر دفاع از مکتب ولایت و نقشآفرینی رسانهها در خونخواهی سردار سلیمانی را به عنوان یک وظیفه مهم دیگر مورد تاکید قرار داد و گفت: باید مراقب باشیم آسیبی به جایگاه ولایت وارد نشود و در مکتب غدیر و ولایت ثابتقدم باشیم.
فعالیت ۱۴۰ ایستگاه فرستنده تلویزیون
معاون فنی صدا و سیمای مرکز همدان نیز در این آیین با اشاره به فعالیت ۱۴۰ ایستگاه فرستنده تلویزیون در سطح استان گفت: از این تعداد ۲۰ ایستگاه در شهرستان ملایر فعال است.
احمد ارجمندیان با بیان اینکه پنج ایستگاه فرستنده مهم استان در ملایر فعال است افزود: ایستگاههای ملایر پس از همدان دومین شهرستانی است که پوشش دیجیتال آن ۱۰۰ درصد است و چنانچه مشکلی در این ایستگاهها وجود دارد، در صورت اطلاعرسانی سریع مشکل رفع میشود.
وی خواستار کمک و همراهی بیشتر مدیران شهرستان با صدا و سیمای مرکز همدان برای رفع نواقص این حوزه شد و اظهار داشت: در برخی ایستگاهها همچون پری زنگنه مشکل دسترسی داریم که باید از امکانات شهرستان در اختیار ما قرار دهند تا مشکل دسترسی این ایستگاه حل شود.
ارجمندیان با بیان اینکه هزینههای رادیو شهری در تعهد صدا و سیما نیست تاکید کرد: رادیو ملایر همچنان نیمهکاره رها شده است که امیدواریم با تقبل هزینههای آن از سوی مسوولان این شهرستان، شاهد راهاندازی رادیو ملایر باشیم.
نظر شما