۲۵ مرداد اولین قسمت برنامه مثبت ملایر با هنرنمایی جوانان خوشذوق و با حمایتهای بیچون و چرای رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر و با وجود هر کم و کاستی و امکانات حداقلی، روی آنتن رفت، برنامهای که پیشتر مدیرکل صدای و سیمای مرکز همدان نوید آن را داده بود تا در مدت زمان ۳۰ دقیقه بیانگر ظرفیتها و توانمندیهای ملایر باشد.
این گام مثبتی بود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با استفاده از توان و ظرفیت دانشجویان جوان و پرشور و نشاط خود برداشت و مسوولان این شهرستان نیز قول مساعد دادند از نظر مادی و معنوی پشتیبان این برنامه باشند.
برنامهای که تهیهکنندگان آن ملایر را آنچنان دارای قابلیتها و ویژگیهای منحصر به فرد میدانند که علاوه بر پخش از آنتن مرکز همدان، پخش از رسانه ملی را در سر میپرورانند و آن را دور از دسترس نمیدانند، اما بیتردید این هدفگذاری نیاز به حمایتهای مادی از سوی مسوولان دارد.
در کمتر از چهار ماه از ۲۵ مرداد تا ۲۶ آبان فصل نخست مثبت ملایر در ۱۴ قسمت از صدا و سیمای مرکز همدان با وجود نقاط قوت و ضعف به انتها رسید و به دلیل کمبودها و محدودیتهای مالی، پاییز «مثبت ملایر» در آبان فرا رسید و در انتظار بهاری دیگر در گرو تامین کمکهای مالی است، کمبودها و محدودیتهای مالی که رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر و تهیهکننده مثبت ملایر بر آن صحّه گذاشت و ادامه ساخت فصل دوم این برنامه را در گرو تامین منابع مالی دانست.
«محمدعظیم خدایاری» رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در نشستی با خبرنگاران ضمن اشاره به توان این مرکز آموزشی در ساخت و تولید برنامههایی همچون مثبت دانشجو، سخن دوست، برنامههای احیای آنلاین شبهای قدر، تولید برنامه رادیویی یادواره شهدای خلبان و پیادهروی اربعین گفت: پس از برگزاری دورههای آموزشی گویندگی و اجرا در این دانشگاه، خروجی آن افرادی بودند که در «مثبت ملایر» ایفای نقش کردند و نقطه آغازی بود که به خوبی از عهده آن برآمدند.
وی به دیدار خود با مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان در اردیبهشت امسال اشاره کرد که طبق پیشنهاد دکتر دهقاننیری، به جای اینکه برنامه «مثبت دانشجو» مختص دانشجویان باشد، به کل شهرستان تعمیم داده شود و ساعت خاصی در شبکه استانی به این برنامه اختصاص داده شود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر: در فصل اول «مثبت ملایر» بازخوردهای خوبی از بینندگان دریافت کردیم و در تلاش هستیم با رفع نواقص و ایجاد تغییرات مثبتی در آیتمهای مختلف فصل دوم همچون طنز، خبر خوب و معرفی ظرفیتهای روستاهای ملایر، این برنامه را با کیفیت بهتری تهیه و تولید کنیم و با ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت شاهد پخش این برنامه از رسانه ملی باشیم.
به گفته وی جلسات مختلفی با نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسوولان این شهرستان و صدا و سیمای مرکز همدان تشکیل و قولهایی برای مساعدت معنوی و مادی از این برنامه داده شد و با تامین یکسری امکانات و تجهیزات اولیه ۲۵ مرداد اولین قسمت این برنامه تولید و روی آنتن رفت که البته باید طبق استانداردهای صدا و سیما تولید و بازبینی محتوایی و سایر موارد نیز باید برای بدون مشکل بودن پخش برنامه انجام میشد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر بیان کرد: در فصل اول بازخوردهای خوبی از بینندگان دریافت کردیم و در تلاش هستیم با رفع نواقص و ایجاد تغییرات مثبتی در آیتمهای مختلف فصل دوم همچون طنز، خبر خوب و معرفی ظرفیتهای روستاهای ملایر، این برنامه را با کیفیت بهتری تهیه و تولید کنیم و با ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت شاهد پخش این برنامه از رسانه ملی باشیم.
خدایاری با تاکید بر اینکه اعتمادسازی بینندگان هدف عمده ما در تولید این برنامه بود و تا حدودی به این هدف دست پیدا کردیم، به سختیهای تولید یک برنامه تلویزیونی اشاره کرد و افزود: این برنامه نخستین تجربه تلویزیونی ما و نقطه امیدبخشی برای این مجموعه بود و با وجود نقاط قوت و ضعف در تولید این برنامه، باید نیمه پُر لیوان را ببینیم و در این راه نیاز به حمایت داریم.
به گفته وی در فصل اول هدفگذاری عوامل تولید پرداختن به نکات مثبت شهرستان و نمایان کردن داشتههای ملایر بود و برآورد هزینهکرد ما در تولید ۱۴ قسمت برنامه مثبت ملایر از نظر نقدی ۸۴ میلیون تومان است که تاکنون با گذشت حدود ۶ ماه از تولید این برنامه، حتی یک ریال هم به عوامل تولید پرداخت نشده است.
تهیه کننده برنامه مثبت ملایر جوانمحوری را از دیگر نقاط مثبت این برنامه عنوان کرد و گفت: میانگین سنی عوامل تهیه و تولید این برنامه بین ۱۸ تا ۲۳ سال بود که بدون هیچ چشمداشتی، جهادی کار کردند و تا نیمههای شب و برای صرفهجویی در هزینه، تا سه قسمت برنامه را همزمان ضبط میکردند.
خدایاری اضافه کرد: چنانچه مشکلات مالی ما حل شود، فصل دوم مثبت ملایر را شروع میکنیم و عمده هدف ما در بخش دوم پرداختن به مشکلات مردم و یافتن راهحل برای این مشکلات است و به دنبال تعیین زمان ثابت و مناسبی از شبکه استانی برای این برنامه هستیم.
وی ضمن استقبال از هرگونه نقد و انتقاد سازنده در بهبود برنامه مثبت ملایر و حمایت نخبگان، کارشناسان، صاحبنظران، مسوولان و اصحاب رسانه تاکید کرد: هدف ما رسیدن به نقطه مطلوب در برنامه مثبت ملایر است و در تلاش برای رفع نواقص و مشکلات فصل اول هستیم.
دیگر تهیه کننده برنامه تلویزیونی «مثبت ملایر» نیز زحمات شبانهروزی عوامل تولید که تیمی جوان و دانشجویی است، اشاره و تلاش برای پرداختن به ظرفیتهای این شهرستان در بخشهای مختلف فرهنگی، هنری، اقتصادی، مشاهیر، نویسندگان و هنرمندان و نخبگان را از اهداف این برنامه برشمرد.
«مثبت ملایر» نباید زمین بخورد
«محمد معصومی» با بیان اینکه یک تیم کاملا جوان بدون هیچ سابقه قبلی در تولید برنامه تلویزیونی وارد کار شدند و با وجود تمامی کمی و کاستیها، از عهده کار برآمدند گفت: مثبت ملایر نباید زمین بخورد و با قوت بیشتر و اتکا به نظرات سازنده و پشتیبانی مردم کار را در فصل دوم ادامه میدهیم.
وی خواستار حمایت مسوولان این جوانان خوشذوق و مستعد در تولید برنامه مثبت ملایر شد و تاکید کرد: تمام تلاش رفع نواقص و نقاط ضعف در هر برنامه نسبت به برنامه قبلی بود تا بتوانیم از فرصت خوب ایجاد شده بهترین بهره را برای معرفی هرچه بیشتر ملایر داشته باشیم.
معصومی با بیان اینکه فصل دوم متفاوتتر از فصل نخست است و بیشتر به دغدغههای مردمی همراه با ارایه راهحل برای رفع مشکلات میپردازد، خواستار تغییر نوع نگرشها به برنامه «مثبت ملایر» برای بهبود روند کار شد و از حمایتهای رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر و مجموعه فرهنگی رسانهای غدیر در تهیه و ساخت این برنامه تلویزیونی قدردانی کرد.
نظر شما