۱۶ مرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۳۵
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83899405
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تهدید ملخ صحرایی محور گفت وگوی فرمانده ارتش پاکستان و وزیر دفاع ژاپن

اسلام‌آباد - ایرنا - فرمانده ارتش پاکستان و وزیر دفاع ژاپن درباره تبعات شیوع ویروس کرونا و تهدید حمله ملخ‌صحرایی که این روزها پاکستان را به شدت درگیر این آفت کرده است، رایزنی کردند.

به‌ گزارش ایرنا و به نقل از بیانیه پنجشنبه شب روابط عمومی ارتش پاکستان، ژنرال "قمر جاوید باجوا" در نشست دوجانبه با "تارو کونو" وزیر دفاع ژاپن که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، درخصوص مناسبات دفاعی، نظامی و همکاری‌های امنیتی به گفت‌وگو پرداخت.

در این بیانیه آمده است: فرمانده ارتش پاکستان ضمن قدردانی از پیشنهاد ژاپن برای کمک به پاکستان در مبارزه با حمله ملخ‌صحرایی، درباره عواقب این آفت طبیعی و همزمان شیوع ویروس کرونا رایزنی کرد.

وزیر دفاع ژاپن از آنچه که در این بیانیه مبارزه موفق پاکستان در کنترل ویروس کووید-۱۹ و مقابله با چالش ملخ‌صحرایی خوانده شده، تمجید کرد.

ژنرال باجوا و تارو کونو برای برگزاری نشست‌های بلندپایه پاکستان و ژاپن پس از بهبود وضعیت کرونا درخصوص همکاری‌های نظامی، امنیتی، آموزش، رزمایش‌های مشترک و عملیات آمادگی برای مبارزه با دزدی دریایی به توافق رسیدند.

شایان ذکر است که ستاد ویژه‌ای در پاکستان با عنوان مرکز ملی مدیریت مبارزه ملخ‌صحرایی تشکیل شده که تحت نظر ارتش و کارشناسان نظامی اداره می‌شود. دولت و ارتش پاکستان در اقدامی مشترک و به کارگیری از ظرفیت‌های مشترک مبارزه‌ ملخ‌ها را کنترل می‌کنند.

کارشناسان پاکستانی با ابراز نگرانی جدی از پدیده هجوم ملخ‌ها به ویژه افزایش بی‌سابقه تعداد آنان و فضایی که برای تولید مثل ملخ در مناطق این کشور به وجود آمده، می‌گویند: در صورت عدم اقدامات موثر برای از بین بردن ملخ‌ها، چالش امنیت غذایی نیز به سایر مشکلات که این روزها پاکستان در شرایط ناشی از شیوع خطرناک ویروس کرونا با آن مواجه است، اضافه خواهد شد.

گزارش سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) حاکی است: ۳۸ درصد از مناطق پاکستان شامل ایالت بلوچستان، سِند و پنجاب به محل تولیدمثل ملخ صحرایی تبدیل شده و در صورت عدم کنترل، خطرهای بیشتری را به دنبال خواهد داشت و هجوم ملخ‌ها به سایر مناطق پاکستان گسترش پیدا می‌کند. 

این نهاد بین المللی اواسط اردیبهشت ماه امسال هشدار داد: پاکستان در معرض موج دوم حمله ملخ‌های صحرایی قرار گرفته است و اگر این کشور اقدامات موثر برای کنترل آن انجام ندهد، متحمل ضرر اقتصادی ۳.۷ میلیارد دلاری خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha