دکتر محمد پنبه چی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : برای خرید و نصب این دستگاه های در بیمارستان های محل بستری بیماران کووید - ۱۹ حدود ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت بهداشت ختصاص یافت.
وی با اعلام این که حدود یک سوم از دستگاه های خریداری شده در بیمارستان های شهرستان آمل نصب شده ، گفت که قرارداد خرید تعدادی دیگری دستگاه اکسیژن ساز هم جهت نصب در بیمارستان های استان نهایی شده که بزودی به استان حمل و در مراکز درمانی نصب خواهد شد.
همزمان با شیوع ویروس کرونا در مازندران از سی ام بهمن ماه سال گذشته دستگاه های اکسیژن ساز به دلیل التهاب ریوی و تنگی نفس ناشی از ویروس کرونا یکی از تجهیزات ضروری در بیمارستان ها شناخته شد و به همین دلیل هم کمبود این دستگاه نقص به حساب آمد. ساخت این دستگاه بلافاصله از طریق شرکت های دانش بنیان داخلی در دستور کار قرار گرفت و به مرور بیمارستان های کشور حسب نیاز به این دستگاه تجهیز شدند.
در حال حاضر بیشتر بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل که به بستری بیماران کووید - ۱۹ اختصاص دارند به این دستگاه ها مجهز شده اند. در مجموع از بدو شیوع ویروس کرونا تاکنون حدود چهار هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب خرید تجهیزات به این ۲ دانشگاه از سوی وزارت بهداشت اختصاص داده شد.
همه گیری کرونا در مازندران از سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل شروع شد. اگر چه شیوع بیماری کووید - ۱۹ در استان پس از ۲ ماه تلاش کادر درمانی و اعمال محدودیت های مختلف فروکش کرد و از اواخر فروردین به نقطه ثبات رسید ، ولی عادی سازی رفتاری در ماه های اردیبهشت و خرداد سبب شد تا موج دوم همه گیری ویروس از هفته دوم تیر ماه مازندران را در وضعیت قرمز قرار دهد.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل ، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که آمار بیماران بستری در هفته جاری نسبت به مدت مشابه هفته گذشته حدود ۲۰ درصد کمتر شد.
نظر شما