دکتر «فاطمه رجعتی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه رتبهبندی وبومتریکس هر ساله در ماه ژانویه و جولای به ارزیابی پژوهشی و آموزشی دانشگاههای جهان در حوزه وب میپردازد، افزود: براساس این ارزیابی اکنون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه نهم را در بین دانشگاههای علوم پزشکی دارد.
وی اظهار داشت: این شاخص با چهار معیار تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل (Presence )، تعداد ارجاع یا لینکهای برقرارشده از سایر سایتها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) تعداد استنادات ۱۱۰ نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar (شاخص Transparency) و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرار گرفته در بین ۱۰درصد مقالات پُراستناد موضوع مربوطه (شاخص Excellence) ارزیابی و رتبهبندی میشوند.
مدیر شبکه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: با حمایت ریاست دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری، جهت بررسی شاخص ها و ارتقا رتبه دانشگاه کمیته وبومتریکس از ۲ سال پیش تشکیل شد و با همکاری معاونین آموزشی و دانشجویی، مدیر روابط عمومی و مدیریت فناوری اطلاعات این رتبه بندی که در حال نزول و نزدیک به سه هزار بود ارتقا یافت.
به گفته دکتر رجعتی همچنین رتبه دانشگاه در میان دانشگاه های علوم پزشکی از ۱۴ به ۹ ارتقا پیدا کرد.
«وبمتریک» یک سایت رتبه بندی دانشگاههای جهان بر اساس وب سایت اینترنتی دانشگاهها است. این پروژه بیش از ۱۲هزار دانشگاه در سراسر جهان را رتبه بندی میکند.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما