محمدحسین محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خانوارهایی که از انشعاب غیرمجاز آب استفاده میکنند، برای تبدیل آن به مجاز، خارج از نوبت به بانک طرف قرارداد برای دریافت تسهیلات و یا پرداخت مبلغ آن به صورت اقساط کوتاه مدت معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه هدف شرکت آبفا بهرهمندی اقشار مختلف جامعه در سطح شهر و روستا از آب سالم و بهداشتی است، افزود: نصب انشعاب غیرمجاز علاوه بر اینکه دست درازی به اموال عمومی محسوب شده، خلاف قانون و شرع اسلام است.
مدیرعامل شرکت آبفای کردستان خواستار اقدام سریع استفادهکنندگان غیرمجاز آب برای تبدیل انشعاب به مجاز شد و اضافه کرد: امکان انتقال آلودگی به شبکههای آب شرب ناشی از اتصال غیراصولی و گرفتگی و جاری شدن فاضلاب و بروز بیماری از جمله تبعات استفاده از انشعاب غیرمجاز آب و فاضلاب است.
محمدی به تضییع حقوق مشترکان قانونی با توجه به عدم رعایت مصرف بهینه و بروز افت فشار در شبکه اشاره کرد و گفت: کسانی که دارای انشعاب غیرمجاز آب بوده و اقدام به قانونی کردن آن نکنند، شامل جرائم سنگین ریالی و کیفری پیشبینی شده در قانون استفادهکنندگان غیرمجاز آب مصوب سال ۹۶ خواهند شد.
وی یادآور شد: بدلیل عدم وصول درآمدهای حق انشعاب غیرمجاز و مصارف ماهانه، اختلال در برنامهریزی توسعه آتی تاسیسات و هزینه جبران کسری منابع آبی مشترکان قانونی، این شرکت متحمل هزینههای هنگفتی میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: سالانه ۲ میلیون مترمکعب آب شرب از طریق سه هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز در استان مصرف میشود که ۹۸ درصد انشعابهای غیرمجاز مربوط به نواحی منفصل شهری در سنندج، سقز، بانه و مریوان است.
کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و در حال حاضر ۳۸۳ هزار و ۱۳۷ مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند هستند.
نظر شما