پریسا عابدپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در این استان تاکنون ۱۸۶ پروانه اکتشاف صادر شده، افزود: هم اکنون ۳۸ گواهینامه کشف نیز داریم که همه آنها به مرور تبدیل به پروانه بهرهبرداری خواهد شد.
وی ادامه داد: ذخیره قطعی معادن آذربایجانغربی ۱۶ میلیارد تن بوده که در این بخش برای هشت هزار نفر به صورت مستقیم در بخش معدن استان اشتغال فراهم شده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی ادامه داد: ۸۰ درصد معادن استان فعال هستند و باقی معادن از طریق اجرای طرح احیا و فعال سازی صنایع و معادن کوچک از سال ۱۳۹۸ با رفع مشکلاتی نظیر سرمایه گذاری، هزینه ماشین آلات و احداث واحد فرآوری فعال میشوند.
عابدپور در خصوص مشکلات معادن آذربایجانغربی نیز گفت: شرایط اقلیمی و آب و هوایی در این استان باعث شده بسیاری از معادن استان سه تا چهار ماه در سال به خاطر بارش و سرمای هوا توان فعالیت نداشته باشد که این امر در کنار خامفروشی از جمله مهمترین مشکلات به شمار میرود.
وی بیان کرد: امروزه معادن و مواد معدنی موجود در کشور به اصلی ترین عامل توسعه اقتصادی تبدیل شده که آهن و فولاد نیز از مهمترین مواد معدنی برای توسعه اقتصادی، ثروت آفرینی، اشتغالزایی و افزایش ارزش افزوده است.
آذربایجانغربی از جمله استانهای غنی در حوزه معدنی است ولی کمبود واحدهای فرآوری، موجب فروش خام بسیاری از این مواد معدنی میشود.
نظر شما