جلیل جباری روز یکشنبه در نشست با اعضای هیات مدیره جامعه هتلداران کشور افزود: اعتبار این طرحها بیش از هفت تا هشت هزار میلیارد ریال با پیشرفت ۵۰ تا ۹۰ درصدی است که سعی میشود روند تکمیل این طرحها با سرعت بیشتری انجام شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر از نظر سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در سطح استان اقدامات چشمگیری انجام شده و با توجه به حمایتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از سرمایهگذاران، این روند نیز بیش از پیش رشد خواهد داشت.
وی اضافه کرد: با ارزیابیهای انجام شده توسط وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آذربایجان غربی به همراه چهار استان دیگر کشور رتبه سوم را در بخش گردشگری کسب کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی بیان کرد: یکی از پیشنهادهای جامعه هتلداران، ممنوعیت پذیرش مسافر در مهمانسراهای دولتی بود که با جدیت این موضوع پیگیری میشود.
جباری اضافه کرد: در آذربایجانغربی تاکنون به هیچ خانه مسافری مجوز داده نشدهاست و با همکاری نیروی انتظامی نیز با افرادی که خانه های شخصی و سوئیتها را به مسافران اجازه دهند، به شدت برخورد میشود.
رییس جامعه هتلداران کشور نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات پیش روی هتلداران گفت: در شرایط کرونایی که مسافری در هتلها اقامت ندارد، برخی ادارات نیز فشار مضاعفی بر این قشر وارد میکنند.
جمشید حمزهزاده اظهار داشت: جامعه هتلداران از دولت انتظار دارد که در شرایط حاضر حمایتهایش را افزایش دهد و معافیتهای مالیاتی، بیمهای و تسهیلات در اختیار آنها قرار دهد.
آذربایجانغربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۲ اثر ثبت شده جهانی شامل «قرهکلیسای چالدران» و «تختسلیمان تکاب» است.
کاخ موزه باغچهجوق، عمارت کلاهفرنگی، سهگنبد ارومیه، غار سهولان مهاباد، خانتختی سلماس، مقبره شیخ صدرالدین چالدران، کلیسای ننهمریم ارومیه، قلعهبسطام، مسجد سردار، بازار تاریخی ارومیه، خانه انصاری، تپهحسنلو، تالاب کانیبرازان مهاباد و روستای چورس از جمله آثار تاریخی آذربایجانغربی به شمار میرود.
نظر شما