محمدراشد مدرسگرجی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اجرای طرح ابرار توسط راهداری به علت استفاده از ماشین آلات و توان مهندسی این مجموعه باعث کاهش ۵۰ درصدی هزینه تمام شده، میشود، اظهار داشت: کردستان در مرحله اول این طرح، سهمیه آسفالت ریزی ۲۰۰ کیلومتری داشته که تاکنون ۶۰ کیلومتر از این میزان راه آسفالت شده است.
«اقدام برای آسفالت ریزی راههای اولویتدار روستایی از طرح های وزارت راه و شهرسازی تحت عنوان طرح ابرار در ۲ مرحله با افق اسفالت ریزی پنج هزار کیلومتر تا پایان دولت دوازدهم است اجرا میشود؛ مقرر شده در مرحله اول این طرح ۲ هزار کیلومتر و در مرحله دوم نیز سه هطار کیلومتر از راه های اولویت دار روستایی آسفالت ریزی شود»
وی اضافه کرد: اجرای طرح ملی ابرار در کردستان همزمان با اعلام وزارت راه و شهرسازی از آبان سال گذشته آغاز شد و در این مدت ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای ۷۰ کیلومتر اجرا شده، هزینه شده است.
مدیرکل راهداری، حمل و نقل جادهای کردستان ادامه داد: این میزان اعتبار از ۲ محل شامل ۱۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از محل منابع ملی و ۱۱ میلیارد تومان نیز از محل منابع استانی تامین شده است.
وی تاکید کرد: مقرر شده این اداره کل سهم ۲۰۰ کیلومتری استان را در ۲ سال اجرا کند که با اتمام این طرحها میانگین دسترسی آسفالت ریزی در راه های روستایی از ۴۹ درصد به ۵۴ درصد میرسد.
مدرس گرجی در خصوص سهمیه مرحله دوم این طرح برای استان کردستان نیز گفت: وزارت راه و شهرسازی آسفالت ۲ هزار کیلومتر راه روستایی را برای اجرای مراحل اول و دوم ابرار در دستور کار قرار داده که پس از اتمام مرحله اول سهمیه هر استان مشخص میشود.
استان کردستان داری هشت هزار و هشت کیلومتر راه شریانی، غیرشریانی و روستایی بوده که شامل یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر بین شهری (شریانی و غیرشریانی) و ۶ هزار و ۱۹۰ کیلومتر روستایی است.
هم اکنون از ۶ هزار و ۱۹۰ کیلومتر راه روستایی ۲ هزار و ۹۰۰ کیلومتر آسفالته، ۶۳۵ کیلومتر شنی و ۲ هزار و ۶۵۵ کیلومتر خاکی است.
نظر شما