محمدراشد مدرس گرجی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد لاستیک به نرخ دولتی از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت تامین و در نوبتهای مختلف در اختیار رانندگان بخش حمل و نقل عمومی بار و مسافر استان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه حمل و نقل به شکلی گسترده در تمام زمینههای تولید، توزیع و خدمات جریان داشته و نقش مهمی در چرخه اقتصاد دارد، اضافه کرد: توزیع لاستیک با هدف عرضه بدون واسطه و جلوگیری از ایجاد بازار کاذب با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام میشود.
مدیرکل راهداری، حمل و نقل جادهای کردستان افزود: هیچ مشکلی در توزیع لاستیک وجود ندارد و اختصاص تعداد لاستیک به رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری استان بر اساس میزان پیمایش و ظرفیت ناوگان تعیین میشود.
وی با بیان اینکه روند توزیع لاستیک به رانندگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر استان همزمان با کشور از اواخر تیر ۱۳۹۷ شروع شده است، یادآور شد: تاکنون با احتساب توزیعیهای امسال ۸۰ هزار و ۴۲۴ حلقه لاستیک بین ناوگان حمل و نقل بار و مسافر شامل کامیون باری، اتوبوس مسافربری و مینیبوس توزیع شده است.
وی گفت: توزیع لاستیک وارداتی در راستای تحقق مطالبات به حق رانندگان ناوگان حمل و نقل از سوی دولت در سراسر کشور انجام میشود و در هر نوبت توزیع، حدود ۱.۵ درصد از سهمیه کشور به ناوگان این استان تخصیص داده میشود.
سالانه در این استان ۴۱ هزار حلقه لاستیک در ناوگان حمل و نقل باری و مسافر مصرف میشود که ۳۱ هزار حلقه آن مربوط به ناوگان باری و ۱۰ هزار حلقه نیز نیاز ناوگان مسافری است.
کردستان درای یک پایانه بار در شهر سنندج و یک پایانه سیمان در شهرستان بیجار و ۷۰ شرکت و موسسه حمل و نقل کالا است، تعداد ناوگان بار طبق آمار ثبتی دارندگان کارت هوشمند پنج هزار و ۶۰۸ دستگاه و تعداد رانندگان بار آن نیز یک هزار و ۱۲۳ نفر است.
این استان دارای ۱۲ پایانه مسافری شامل سنندج، بیجار، قروه و دیواندره هر کدام ۲ پایانه و شهرستان های مریوان، دهگلان، کامیاران و سقز هر کدام یک مورد است.
در این استان ۲۶ شرکت حمل و نقل مسافر، ۱۲ شرکت و موسسه اتوبوسرانی و مینی بوسرانی و ۱۲ شرکت سواری به همراه ۶۷ موسسه و نمایندگی شعب است.
نظر شما