۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۷
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83902027
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کردستان از نظر سرانه تخت بیمارستانی در رده ۹ کشور است

سنندج - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در کشور ۲۰۳ تخت بیمارستانی وجود دارد در حالیکه این آمار در استان ۲۰۸ تخت است و از این لحاظ در رده ۹ کشوری قرار داریم.

بهرام نصراللهی زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حوزه  ایجاد زیرساخت‌های توسعه در استان حرکت‌های خوبی شروع شده و طرح‌های مهم و زیرساختی زیادی در سال جاری و سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی در شرایطی که تمام قوای خود را برای مقابله با کرونا بکار گرفته است، افزود: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در صدد است تا به کمک مسوولان تصمیمات جامعی برای توسعه جامع این دانشگاه گرفته و زمینه شتاب برنامه‌های توسعه‌ای آن را فراهم کند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان اضافه کرد: بر اساس آمار رسمی در برخی زیرساخت‌های حوزه سلامت در استان تلاش‌های خوبی صورت گرفته و در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان ۲۰۸ تخت در اختیار داریم که از میانگین کشوری بالاتر است.

نصراللهی‌زاده یادآور شد: در کشور بطور میانگین به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۳ مرکز بهداشتی و درمانی وجود دارد که این آمار در کردستان ۱۵ مرکز به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.

وی به وجود ۹ پایگاه بهداشتی در کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت اشاره و این تعداد را در استان ۱۰ پایگاه اعلام کرد و اظهار داشت: میانگین کشوری خانه‌های بهداشت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۹ خانه بهداشت و در کردستان به ازای به ۱۰۰ هزار نفر ۱۴ خانه بهداشت است و از این نظر هم در کشور، دوم هستیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان افزود: بیمارستان‌های کوثر سنندج، سقز، سروآباد، بانه و دهگلان تازه ساخت است و شرایط مناسب زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در استان باعث شد تا در زمان شیوع بیماری کرونا از نظر فضای بیمارستانی مشکلی نداشته باشبم.

نصراللهی‌زاده تاکید کرد: به‌عنوان کارگزاران دولت در استان از نظر شرعی، قانونی و اخلاقی موظف به تامین خدمات سلامت برای تک تک شهروندان حتی در دورترین نقطه با هر هزینه‌ای هستیم و باید برای این مساله برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌های جدی داشته باشیم.

وی گفت: تاسیس دانشکده داروسازی در سنندج، تاسیس دانشکده پرستاری در سقز، توسعه فیزیکی و تحقیقاتی دانشکده بهداشت، نوسازی و بازسازی دانشکده پرستاری، توسعه فضاهای خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان از طرح‌های زیرساختی مهم در استان است که اجرای آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha