دکتر محسن رعنایی روز دوشنبه در شورای اطلاع رسانی از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در ۱۳۷ مطب و ۴۵ داروخانه، آزمایشگاه و رادیولوژی خبر داد و اظهار داشت: تا پایان این هفته این مراکز به ۹۰ مورد خواهد رسید.
وی افزود: در سال ۹۸، ۳۳ هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده بود.
وی بر حذف دفترچه های کاغذی تاکید کرد و افزود: در اجرای این طرح صرفه جویی زیادی می شود.
رعنایی با بیان اینکه امسال در هر ماه ۶ هزار پرونده الکترونیکی نیز در بیمارستان های این استان تشکیل شد افزود: به طور میانگین برای هر پرونده دست کم ۱۰ برگه باید نوشته شود که در مجموع برای این تعداد پرونده باید ۶۰ هزار برگه سفید تامین می شد اما با اجرای الکترونیکی در این زمینه صرفه جویی شده است.
وی بر ثبت صحیح اطلاعات توسط کاربران تاکید کرد و افزود: دیگر نیازی به تبادل کاغذی با بیمارستان ها نیست بلکه اقدامات باید الکترونیکی انجام شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی با بیان اینکه سالانه حدود ۲ هزار میلیارد ریال در حوزه درمان هزینه می کنیم افزود: تنها حدود ۲ میلیارد ریال هم اکنون به بخش خصوصی بدهی داریم.
رعنایی اظهار داشت: این سازمان با پرداخت به موقع مطالبات حوزه های دولتی و خصوصی، تلاش دارد تا به منظور حمایت از بخش بهداشت و درمان در ارائه هرچه بهتر خدمات به بیماران و بیمه شدگان در ایام شیوع کرونا، کمک حال آنان باشد.
رفع ۷ هزار همپوشانی
وی با بیان اینکه مددجویان نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند گفت: در این استان ۱۴ هزار مددجو از خدمات درمانی این نهاد استفاده میکردند اما بعد از اینکه زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند هفت هزار نفر رفع همپوشانی شدند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: بعد از شیوع ویروس کرونا برخی از بیمارستان ها تنها به بیماران کرونایی اختصاص یافت که به طور متوسط در برخی از ماه ها حدود ۲۰ درصد کاهش هزینه داشته ایم اما هنوز آمار تیرماه احصا نشده است.
۷۰ درصد جمعیت استان خراسان شمالی زیر پوشش بیمه سلامت هستند و تاکنون۶۲۰ هزار نفر از شهروندان این استان خود را بیمه کرده اند که ۴۴۵ هزار نفر بیمه شده روستایی هستند.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.
نظر شما