هادی معماریان خلیلآباد روز پنج شنبه در نشستی خبری افزود: مرکز آموزش عالی کاشمر دارای ظرفیتهای متعددی در بخشهای مختلف است که هنوز بسیاری مسوولان منطقه از این ظرفیتها غافلند.
وی مهمترین ظرفیت دانشگاه را نیروی انسانی آن خواند و اظهار داشت: در این مرکز اساتید رشته مهندسی آب به عنوان منبع فکر، دانش، تخصص در این حوزه میتوانند با توجه به درگیری منطقه با بحران آب، امکان انجام مسوولیت اجتماعی دانشگاه و خدمت به جامعه را فراهم کنند.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر با تاکید بر این که رسانهها نقش مهمی دارند و اگر دانش دانشگاهی با رسانه و وظایف رسانهای ممزوج شود و رسانهها به این ظرفیتها، اعتماد و اعتقاد داشته باشند زمینه ظرفیتسازی برای استفاده بهینه از علوم دانشگاهی فراهم میشود.
معماریان افزود: در این مرکز ۱۵ عضو هیات علمی و افزون بر ۸۰ استاد مدعو در ۶ رشته فعالیت دارند و با دانش روز و توانایی آنها زمینه تعالی این مرکز فراهم شده است.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر حلقههای مفقوده در ارتباط بین دانشگاهها و رسانهها برطرف شده است به طوری که توانستیم در زمینه ارتباط با رسانهها در بین دانشگاههای کشور رتبه دوم را کسب کنیم.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: رسانهها به معرفی ظرفیتهای دانشگاهها در زمینههای مختلف بپردازند تا مسوولان آنها را بهتر ببینند و در تصمیم گیریها به نظرات دانشگاهیان بیشتر بها دهند.
معماریان با اشاره به لزوم ارتباط اهالی رسانه با اعضای هیات علمی دانشگاه افزود: متاسفانه در سالهایی اعضای هیات علمی از بدنه جامعه جدا شدهاند و تمام هم و غم خود را متوجه تهیه مقاله کرده اند تا بتوانند ارتقا یابند و به رکود متهم نشوند حال آن که امروز باید ارتباط هیات علمی دانشگاه ها با جامعه و رسانه افزایش یابد.
وی اضافه کرد: ما در ظرفیت سازی ضعیف هستیم و ارتباطات میتواند ظرفیتهای ما را شکوفا کند و دانش نخبگان دانشگاهی به صورت اطلاعات به جامعه منتقل شود.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر با اشاره به محدودیتهای وزارت علوم در خصوص توسعه فیزیکی و افزایش رشتههای مرکز آموزش عالی کاشمر اظهار داشت: در صورت مجوز وزارت علوم، مرکز آموزش عالی کاشمر به عنوان یک ظرفیت ارزنده در منطقه ترشیز قابلیت افزایش رشته هایش به حداقل ۱۲ رشته و جذب هیات علمی به تعداد ۳۰ نفر را در پنج سال آینده دارد.
معماریان افزود: در یک سال اخیر موفق به راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز شدیم که در زمینه ارائه خدمات حمایتی و مشاورهای، کمک به ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال صاحب ایده در حوزه فناوریهای پیشرفته و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری، زمینه حضور مؤثر و مستقل دانش آموختگان دانشگاه ها و ایده پردازان در صحنه توسعه اقتصادی و فناورانه در سطوح ملی و منطقهای کشور را با حمایت سایر دستگاه ها فراهم کرده است به طوریکه در حال حاضر ۹ هسته نوآور در این مرکز مستقر شده اند.
حدود هزار دانشجو در ۶ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی و در دو نوبت روزانه و شبانه در مرکز آموزش عالی کاشمر درحال تحصیل هستند.
در کاشمر پنج مرکز دانشگاهی با حدود چهار هزار دانشجو فعالیت دارند.
کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری مشهد قرار دارد.
نظر شما