حمیدرضا قنبری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در این راستا همچنین ۲۰ کانون تخصصی در این شهرستان راهاندازی شده است، افزود: هر کسی بسته به تجربه و ظرفیت و تخصص خود میتواند در یکی از این کانونها در راه گرهگشایی از مشکلات نیازمندان و بیماران و مستمندان به ارایه خدمت بپردازد.
وی همچنین با بیان اینکه از اقشار مختلف مردم برای پیوستن به این کانونها دعوت و استقبال میشود، اضافه کرد: کسانی که دارای توانمندی، ظرفیت و تخصص هستند و میتوانند مشکلی از مشکلات نیازمندان را برطرف کنند، از عضویت آنان در کانونهای تخصصی و محلهای خدمت رضوی استقبال میشود.
نماینده آستان قدس رضوی در میاندوآب گفت: خادمیار به این معنی نیست که تنها انتظار توفیق خدمت در حرم مطهر امام رضا (ع) را داشته باشد، بلکه خادمیار رضوی در این مقطع زمانی باید در محله و شهر خود با عضویت در کانونهای تخصصی و محلهای که ایجاد شده بسته به نوع تجربه و تخصص و ظرفیتشان مشارکت کنند.
تحقق منویات مقام معظم رهبری در منشور هفتگانه آستان قدس رضوی در زمینه اثرگذاری فرهنگی و ارایه خدمات به محرومان و نیازمندان و استفاده از توان و ظرفیت افراد متخصص کانونها و مجموعههای تخصصی در خدمترسانی به محرومان و نیازمندان در سراسر کشور با نام و یاد امام رضا (ع) از اهداف تشکیل این کانونهاست.
در اجرای منشور هفتگانه حکم مقام معظم رهبری به تولیت آستان قدس رضوی مبنی برخدمت به زائران، ضعفا و همچنین خدمت به مجاوران و مستمندان و مستضعفان و نظر به ظرفیت معنوی بیبدیل آستان قدس رضوی و با بهرهگیری از توان مراکز و مجموعههای فرهنگی و مذهبی و اجتماعی ساز و کاری تحت عنوان کانونهای خادمیاران رضوی در سراسر کشور به عنوان نقطه آغاز این حرکت پیشبینی شده است.
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در میاندوآب نیز در سال ۱۳۸۶ در همین راستا تاسیس شده و در طول سال با اجرای برنامههای خیرخواهانه با مشارکت افراد نیکوکار این شهرستان در جهت محرومیتزدایی جامعه گام برمیدارد.
نظر شما