خداداد اولیائی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: هدف از برگزاری این رقابت شناسایی نخبگان مهارتی، ارتقای توان مهارتی نیروی کار مطابق با سطح جهانی، شناسایی نقاط قوت و ضعف آموزشهای مهارتی، آشنایی مربیان با سطح استاندارد آموزشهای مهارت جهانی و تکنولوژیهای نوین، بسترسازی برای اجرای آموزشهای پروژه محور، ایجاد ارتباط بین مراکز آموزش مهارت با صنعت و بنگاههای اقتصادی و معرفی مهارتآموزان برتر به این مرکز با هدف اشتغال آنان، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای، روحبخشی به آموزشهای مهارتی و ایجاد انگیزه در جوانان برای فراگیری مهارت است.
وی گفت: نوزدهمین دوره رقابت ملی مهارت در ۱۹ رشته و با حضور ۳۰ شرکت کننده از سراسر سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: این دوره از رقابت در راستای جلوگیری از تجمع شرکت کنندگان و کارشناسان در پنج حوزه با رعایت کامل آیین نامه فاصلهگذاری اجتماعی برگزار میشود.
وی اظهارداشت:جوشکاری، کابینت سازی، لولهکشی و گرمایشی، تاسیسات الکتریکی، طراحی وب، فناوری اتومبیل، فناوری طراحی گرافیک، گلآرایی، آجر چینی، صافکاری، قنادی و آشپزی از جمله رشتههای مرحله استانی نوزدهمین دوره رقابت ملی مهارت در استان است.
اولیایی خاطرنشان کرد: نفرات برگزیده این دوره از رقابت جواز حضور در مرحله کشوری نوزدهمین دوره رقابت ملی مهارت را دریافت و پس از برگزاری اردوهای آماده سازی و تخصصی در مرحله کشوری آن حضور خواهند یافت.
وی از میزبانی سیستان و بلوچستان در رقابت کشوری بخش طلا و جواهر نیز خبر داد.
نظر شما