نوربخش حاتمی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارداشت: از این میزان سرمایه گذاری یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان توسط تسهیلات بانکی و مابقی توسط بخش خصوصی تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته شاهد سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی در بخش کشاورزی استان بودیم، گفت: ۷۰۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات ارزان قیمت و ۳۰۰ میلیارد تومان از محل بخش خصوصی سرمایه گذاری داشتیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا بااشاره به ظرفیت های استان کرمانشاه در بخش کشاورزی افزود: ظرفیت های بخش کشاورزی استان کرمانشاه آنقدر زیاد است که علاوه برتامین نیاز داخلی استان، محصولاتی را هم به خارج از استان و کشور صادر میکند.
حاتمی اضافه کرد: بخش کشاورزی استان این توان را دارد که مشکل بیکاری استان را حل کند.
وی بااشاره به درنظر گرفتن مشوق های گوناگون برای سرمایهگذاران این حوزه در کرمانشاه، گفت: یکی از آنها معافیت در پرداخت عوارض گمرکی برای محصولات تولیدی صادراتی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اظهارداشت: یکی دیگر از مشوق های درنظر گرفته شده واگذاری اراضی ملی به طرح های کشاورزی و صنایع تبدیلی و غیرکشاورزی به همراه صدور مجوزهای لازم در حداقل زمان ممکن است.
حاتمی ادامه داد: معافیت طرح های کشاورزی و صنایع مرتبط با آن از پرداخت سهم بیمه کارفرما، عوارض و مالیات و حمایت مالی و معرفی مجریان برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت (یارانه دار) به بانک ها از دیگر مشوق هاست.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، ارایه مشاوره رایگان به سرمایه گذاران برای انتخاب نوع فعالیت، محل اجرای طرح، کسب مجوز فعالیت، ارایه اطلاعات کارشناسی و راهنمایی در زمینه بازاریابی و فروش را از دیگر مشوق های درنظر گرفته شده عنوان کرد.
حاتمی یادآور شد: استان کرمانشاه ۲.۵ میلیون هکتار وسعت و بیش از ۹۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی دارد و بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی در این استان قابلیت تولید دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی اضافه کرد: استان کرمانشاه با دارا بودن ۱۱ اقلیم و ۲ برابر متوسط کشوری بارندگی، ظرفیت های زیادی برای توسعه بخش کشاورزی دارد.
حاتمی با اشاره به در دست اجرا بودن برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی استان، گفت: اجرای این برنامه از سال گذشته شروع شده و سال گذشته از حیث اجرا جلوتر از برنامه بودیم که مایه سرافرازی است.
وی اضافه کرد: امیدوارم برنامه توسعه سه ساله بخش کشاورزی بتواند زمینه ساز توسعه بخش کشاورزی استان شود.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.