علی اصغر محمدی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: این میزان محصول از سطح زیر کشت ۲هزارو ۴۴۰ هکتار جو آبی با برداشت ۹ هزارو ۱۷۷ تن و ۳هزارو ۱۷۷هکتار و جو دیم حدود پنج هزار تن برداشت شده است.
وی ادامه داد : برداشت محصول جو در این شهرستان از نیمه خرداد ماه آغاز می شود.
وی افزود : توزیع بذر اصلاح شده، توزیع به موقع نهادههای کشاورزی، اطلاعرسانی و پیگیری بیمه محصول و ارایه خدمات فنی و کارشناسی از جمله اقدامهای انجام شده در زمان کاشت برای حمایت از کشاورزان این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی تصریح کرد: نخستین برداشت جو در روستاهای بخش مرکزی و حومه شهر میامی از مناطق گرمسیری سپس بخش کالپوش انجام میشود.
محمدی افزود: استفاده از نهادههای استاندارد در زمان کشت و بارندگیهای مناسب بهاری از عواملی است که باعث افزایش تولید نسبت به سال های گذشته میشود.
۲ هزار و ۴۰۰ هکتار جو آبی و چهار هزار و ۵۰۰ هکتار جو دیم پارسال در نقاط مختلف شهرستان کشت شد.
محمدی گفت : گندم، جو، کلزا، آفتابگردان ، ذرت علوفه ای ، چغندرقند، پیاز محسوب می شود.
بیش از ۸۸ درصد از جمعیت میامی در روستاها سکونت دارند و بیشترین درصد اشتغال مردم در حوزه کشاورزی و دامپروی است.
میامی هر سال با تولید حدود ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و باغی، ۴۰ درصد تولیدات کشاورزی استان سمنان را به خود اختصاص می دهد.
از مجموع ۲۳ هزار هکتار زمین قابل کشت این شهرستان حدود ۱۵ هزار هکتار به گندم دیم و آبی و باقی به کشت آفتابگردان ، کلزا ، چغندر قند و انواع حبوبات اختصاص دارد.
شهرستان میامی با بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت با ۲ بخش کالپوش و مرکزی در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما