ناحیه صنعتی پوشاک در شهر ازندریان راه‌اندازی می‌شود

همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر از راه‌اندازی ناحیه صنعتی پوشاک با موافقت محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری در شهر ازندریان خبر داد و ابراز امیدواری کرد: عملیات اجرایی این طرح در هفته دولت آغاز شود.

قدرت الله ولدی روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای توسعه صنایع خرد و اشتغال روستایی شهرستان ملایر با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری اظهار داشت: پنج هکتار زمین برای اجرای این ناحیه صنعتی در شهر ازندریان در نظر گرفته شده که نیازمند تامین اعتبارات و تسهیلات مورد نیاز است.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰ هزار نفر در این شهرستان در حرفه خیاطی مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد بیش از ۶ هزار نفر آنها در شهر ازندریان فعال‌ هستند.

فرماندار ویژه ملایر از معاون رییس جمهوری خواست: علاوه بر صدور مجوزهای لازم، تسهیلات مورد نیاز از محل اعتبارات ملی برای تامین زیرساخت‌های این ناحیه صنعتی و همچنین تسهیلات مورد نیاز برای ساخت و احداث کارگاه‌های خیاطی در این ناحیه اختصاص یابد.

ولدی حل مشکلات بیمه خیاطان را از دیگر درخواست‌ها عنوان کرد و افزود: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری همچنین با توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد و احداث شهر نمایشگاهی مبل و منبت ملایر نیز موافقت کرد که اتفاقی بزرگ در صنعت مبلمان منبت ملایر است.

وی اعطای تسهیلات مورد نیاز برای مشاغل خرد و خانگی، توسعه هنر مُرواربافی با حدود ۱۰ روستای پایلوت اجرای این هنر و اعطای تسهیلات در حوزه فرش‌بافی با حدود ۱۰ روستای آزمونه(پایلوت) فرش دستباف و تابلو فرش و فعالیت ۶ هزار بافنده در این شهرستان را از دیگر درخواست‌ها برای حل مشکلات هنرمندان حوزه صنایع دستی ملایر عنوان کرد.

معاون استاندار همدان ادامه داد: با وجود ۶۵۰ رشته قنات در این شهرستان، به واسطه سیل سال گذشته و کمبود آب، اعتباراتی توسط استاندار همدان برای لایروبی قنوات اختصاص یافت که هم اکنون نیز ۵۰ رشته قنات ملایر برای لایروبی نیاز به اعتبار دارند.

ولدی همچنین خواستار اختصاص اعتبار مورد نیاز برای بهسازی و آسفالت ۳۰ روستای این شهرستان و اجرای چهار مجتمع آبرسانی روستایی مهرآباد، حسین آباد ناظم، زمان آباد و انوج در کنار ۲ مجتمع دیگر آبرسانی روستایی شد.

وی ادامه داد: در سند راهبردی توسعه این شهرستان اجرای طرح فراز در سطح حدود ۷۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان پیش‌بینی شده که برای تحقق این هدف نیاز به اعتبارات ویژه‌ای داریم.

ولدی تاکید کرد: با توجه به تولید سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور و حدود ۵۰ هزار تن کشمش در سطح بیش از ۱۱ هزار هکتار از تاکستان‌های ملایر، ۳۰ درصد ظرفیت اشتغال این شهرستان در حوزه انگور است که این صنعت نیاز به حمایت بیشتری دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha