محمدرضا بادامی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مطالعه مدل خوشهای برای توسعه صنعت چرم و فرش پایان گرفت و از این پس وارد مرحله اجرایی شده و طرح مذکور در استان همدان کلید میخورد.
وی اضافه کرد: پیشینه چرمسازی همدان بر کسی پوشیده و نیست و روزگاری نه چندان دور این منطقه آزمونه (پایلوت) کشور و محصولات چرمی همدان در جهان بینظیر بود که برای احیای آن تلاش میکنیم.
بادامی ادامه داد: شهرستان همدان در حال حاضر با یک هزار کارگاه کوچک و بزرگ تولیدات چرمی به عنوان خاستگاه اصلی این هنرصنعت شناخته و خوشه صنعتی با کمک فعالان این شهر راهاندازی میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان به پیشینه قالی بافی در این استان اشاره کرد و افزود: مناطق کبودرآهنگ، اسدآباد، ملایر و همدان چهار شهر فعال در زمینه فرش دستباف هستند که به جز یکصد کارگاه همگی به صورت خانگی دار قالی به پا کردهاند.
به گفته وی ظرفیت و قابلیت استان همدان در زمینه این ۲ رشته هنری سنجش و از نظر شاخص های اشتغال، تولید، فروش و صادرات مورد بررسی و پژوهش قرار گرفتند تا بهترین مدل برای توسعه این صنعتها شناسایی شود.
۱۸ خوشه صنعتی در استان همدان ظرفیت سنجی شده است و تاکنون خوشههای کشمش ملایر، سفال لالجین، مبل و منبت ملایر، پوشاک کِردآباد، مبل و منبت تویسرکان و لاستیک رزن از حمایتهای دولت برخوردار شدهاند.
نظر شما