۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳
کد خبرنگار: 814
کد خبر: 83912327
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اکتشافات زیر زمینی تا عمق ۲۰۱۰ متری تحقق یافته است

تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: ورود ایمیدرو به اکتشافات عمقی و شناسایی معادن عمیق یک ضرورت است و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، در این مسیر گام برداشته و در عمق ۲۰۱۰ متری اکتشاف کرده است و باید آن را توسعه داد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو)، خداداد غریب پور در جلسه مجمع سالانه ایمپاسکو افزود: اولویت کشور اکنون، ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی است و رفع ریشه ای این مشکلات، برداشتن گام های بزرگ است.

وی اضافه کرد: امروز با توجه به شرایط پیش رو، ناچاریم نفت را از سبد صادراتی به حداقل برسانیم و بخش معدن می تواند جایگزین مناسبی برای صادرات نفت و دستیابی به این اهداف شود.

 رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه برای تحقق جهش تولید در بخش معدن، باید گام های بزرگی برداشته شود، گفت: برای جهش تولید در این بخش، باید جهش اکتشاف و سرمایه گذاری (استخراج و فرآوری) انجام شود و در این روند، تولید حلقه آخر است.

به گفته وی، با توجه به ظرفیت بالای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به عنوان یکی از شرکت های دولتی، باید رویکرد جدیدی در حوزه اکتشاف، حفاری و بومی سازی این شرکت انجام شود و از این رو، باید گلوگاه های این حوزه را از نظر تامین ماشین آلات، تامین ارز و حتی استفاده از پیمانکاران خارجی برطرف شود.

غریب پور تصریح کرد: از نظر تامین مالی، برای توسعه اکتشافات، محدودیتی نیست و اکتشاف زیر زمینی تا عمق ۲۰۱۰ متررییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه به شناسایی و اکتشاف معادن زیر زمینی وارد شده ایم و اکنون همه معادن روباز کشور شناسایی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی پیش بینی کرد: بهره برداری از معادنی مانند چادرملو بدلیل اتمام ذخیره تا چهار سال آینده به اتمام برسد، بنابراین ورود ایمیدرو به اکتشاف های عمقی و شناسایی معادن عمیق یک ضرورت است.

رییس هیات عامل ایمیدرو بر ضرورت اصلاح هدفگذاری یک میلیارد دلاری برای بومی سازی تاکید کرد و گفت: براساس جهت گیری و اتکای کشور به ظرفیت داخلی، باید این هدفگذاری در ایمیدرو و شرکت های تابعه اصلاح شود.

وی افزود: وجود ذخیره دو میلیارد تنی سنگ های تزئینی و استخراج ناچیز آن به میزان ۱۲ میلیون تن در سال و در عین حال،این بخش امکان ایجاد اشتغال بالایی دارد و ایمیدرو در حال بررسی توسعه این بخش است و محدودیتی برای تامین اعتبار مورد نیاز آن ندارد.

رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان به عنوان یک نهاد حاکمیتی وظیفه سیاستگذاری دارد، خاطرنشان کرد: واگذاری شرکت های زرشوران، تیتانیوم کهنوج و کک سازی اروند به شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، در این ارتباط انجام شده است.

وی خاطرنشان ساخت: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی به دلیل برخورداری از ظرفیت فنی، دانشی و اجرایی، انجام طرح های توسعه، راهبری و حتی اکتشافات را ادامه دهد و ایمیدرو به عنوان ستاد نیز امور ساماندهی، برنامه ریزی و اجرا در بخش معدن و صنایع معدنی را انجام می دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha