حجت الاسلام عزیزالله میراحمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در استان یکهزار و ۴۰۰ هیات مذهبی فعال است که بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، هیاتهای مذهبی باید در سامانه بیرق ثبتنام و تعهدنامه رعایت پروتکلهای بهداشتی و ضوابط ستاد ملی کرونا را امضاء کنند.
وی اظهار داشت: از ۲ شب گذشته نیز بازرسی از هیاتهای مذهبی و همچنین مکانهای برگزاری مراسم از سوی بازرسان و کارشناسان سازمان تبلغیات آغاز شده است،تا مجوز فعالیت به هیاتهای که ثبت نام کردهاند، اعطا شود.
معاون اداره کل تبلیغات اسلامی استان، بر انجام بازرسی از مکان برگزاری هیات و همچنین نحوه برگزاری مراسم عزاداری در استان تاکید کرد و گفت: هر هیات موظف است با به کارگیری تعدادی از اعضای هیات در قالب همیاران سلامت، از ورود افراد بدون ماسک و دستکش به هیات جلوگیری و در زمان ورود افراد به هیات با در اختیار قرار دادن مواد ضدعفونی کننده، نسبت به ضدعفونی کردن مکان اقدام کند.
میراحمدی اظهار داشت:مراسم عزاداری ایام محرم امسال بر اساس دستورالعمل ستاد ملی کرونا برگزار میشود و هرگونه حرکت دستههای سینهزنی و زنجیرزنی ممنوع و عزاداری هیاتهای سینهزنی و زنجیرزنی باید در جا و در فضای باز برگزار شود.
وی، با تاکید بر برگزاری آیینهای عزاداری در فضای باز و کمتر از ۲ گفت: آیینهای عزاداری در فضای بسته باید با یک چهارم ظرفیت فضا باشد و دستورالعمل بهداشتی ستاد ملی کرونا نیز رعایت شود.
میراحمدی به موضوع نذورات مردم و هیاتهای مذهبی در ماههای محرم و صفر اشاره کرد و افزود : نذورات مردم باید به سمت تهیه بستههای معیشتی و کمکهای مومنانه و همچنین بستههای بهداشتی سوق داده شود.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما