عباس پورمیدانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: این طرحها طی آیینی با حضور مسئولان ملی و استانی به بهرهبرداری خواهد رسید و نقش موثری در ارتقای جایگاه کشاورزی قم خواهد داشت.
وی ادامه داد: با افتتاح طرحهای یادشده در بخشهای مختلف کشاورزی استان، برای ۱۶۱ تن بهصورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد میشود که این میزان اشتغال در حوزه کشاورزی رقم قابل توجهی است.
وی افزود: طرحهای قابلافتتاح بخش کشاورزی استان در حوزههای آبوخاک(۱۰ پروژه)، تولیدات دامی(۶ پروژه)، شیلات و امور آبزیان(۹ پروژه)، صنایع تبدیلی و غذایی (یک پروژه) و تولیدات گیاهی(یک پروژه) است.
پورمیدانی گفت: تمامی طرحهای موردنظر با استفاده از نظرات کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی قم به مرحله اجرا درآمده و بر اساس راهبرد تغییر الگوی کشت استان است و علاوه بر گسترش تولیدات دامی و شیلات، موجب حفظ و ارتقای سطح مزارع و باغ های قم میشود.
وی بیان کرد: تلاش داریم با اجرای برنامههای عملیاتی همچون استفاده از سامانههای نوین آبیاری و ارقام گیاهی متناسب با شرایط آب و هوایی قم، سطح تولیدات محصولات کشاورزی استان را تا حد امکان افزایش دهیم.
وی ادامه داد: تامین امنیت غذایی شهروندان مهمترین هدف بخش کشاورزی استان است و در این رابطه علاوه برافزایش کمی محصولات به دنبال ارتقای هرچه بیشتر کیفیت و سلامت تولیدات هستیم.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی نیمی از سهم اشتغال روستائیان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
از مجموع بیش از ۱۴هزار بهرهبردار قمی در حوزه کشاورزی، یک هزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند، میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
نظر شما