ظرفیت تولید محصولات دامی در قم افزایش می‌یابد

قم - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سطح تولید محصولات دامی در قم با به‌کارگیری روش‌های نوین پرورش دام و ارتقا بهره‌وری در فرآیند تولید افزایش می‌یابد.

عباس پورمیدانی روز پنجشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: ازجمله راهبردهای سازمان جهاد کشاورزی قم در سال جهش تولید تقویت صنعت دامپروری استان و افزایش تولید محصولات در این بخش مهم اقتصادی است.

وی افزود: اصلاح ساختار دامداری‌ها و همچنین ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی در کنار واحدهای پرورش دام ازجمله برنامه‌های موردنظر در این بخش است.

وی ادامه داد: استان قم همواره به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم پرورش دام کشور در تامین امنیت غذایی مردم نقش‌آفرین بوده که این جایگاه با افزایش سطح تولید محصولات دامی در استان،‌ تقویت خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم تاکید کرد:‌ تامین علوفه ازجمله پیش‌نیازهای مهم در افزایش سطح تولید محصولات دامی استان است که به همین منظور بر اساس طرح تغییر الگوی کشت راهبرد گسترش تولید گیاهان علوفه‌ای در قم دنبال می‌شود.

پورمیدانی گفت: با همکاری بهره‌برداران فعال در صنعت دام و طیور استان و ارتقا کیفیت محصولات دامی تولیدشده در قم‌،‌ علاوه بر تامین نیاز بازار استان و کشور، روند صادرات این محصولات را نیز افزایش‌خواهیم داد.

وی بیان کرد:‌ هم‌اکنون نیز قم در تولید محصولات دامی وضعیت مناسبی دارد و بسیاری از تولیدات استان در این بخش در بازارهای داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که بخش کشاورزی به‌تنهایی نیمی از سهم اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

از مجموع بیش از ۱۴هزار بهره‌بردار قمی در حوزه کشاورزی، یکهزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند،‌ میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha