به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، ایمان عطارزاده گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ارائه خدمات و سرویس های ارزشمند آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و توجه به کیفیت بخشی به آموزش مجازی، سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) را به عنوان بخشی از سیستم ERP جامع دانشگاهی راهاندازی کرده است.
وی افزود: این سامانه به طور یکسان در تمامی واحدهای دانشگاهی به جز تعداد محدودی که در اواخر مهرماه به این سامانه متمرکز و یکپارچه اضافه خواهند شد، مورد استفاده قرار می گیرد.
عطارزاده با بیان اینکه براساس برنامه ریزی های صورت گرفته آموزش سامانه آموزشیار از ۲۶ مردادماه در سطح استان ها و واحدهای دانشگاهی به صورت آزمایشی آغاز شده است، گفت: آموزش این سامانه از ۱۰ شهریورماه مطابق با جدول زمانبندی زیر برای انجام امور آموزشی در اختیار تمام دانشجویان قرار خواهد گرفت.
مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت واحد دانشگاهی درخصوص شیوه دسترسی به سامانه آموزشیار، فایل های راهنمای استفاده از سامانه، سامانه پاسخگویی (Ticketing) برای راهنمایی و طرح سوالات و رفع اشکالهای احتمالی اقدام کنند.
وی گفت: دانشجویان و کارکنان واحدهای دانشگاهی به اطلاعیه های اعلام شده توسط واحد دانشگاهی توجه کامل داشته باشند. مجموعه دانشگاه برای راهنمایی و استفاده درست از سامانه و نیز رفع مشکلات احتمالی، تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
عطارزاده تأکید کرد: از تاریخ مذکور تمام امور آموزشی مربوط به ثبت نمرات، امور انتخاب واحد و حذف و اضافه ترم تابستان و انتخاب واحد ترم آینده، از طریق این سامانه است و تقویم برنامه انتخاب واحد ترم آینده نیز به زودی از طریق این سامانه و سایت واحد دانشگاهی اطلاع رسانی خواهد شد.
وی ادامه داد: دانشجویان اطمینان داشته باشند تمامی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خود را متعهد به همراهی و اجرای درست این پروژه بزرگ ملی می داند. لذا پیشاپیش ضمن پوزش از نقائص احتمالی، از دانشجویان تقاضا می شود با صبوری و اعلام این موارد، ما را در اجرای درست، ارائه سرویس ها و خدمات بهتر یاری رسانند.
عطارزاده در پایان تاکید کرد: آموزش و استفاده درست از قابلیت ها و امکانات سیستم مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی(آموزشیار) بسیار موضوع مهم و تاثیرگذاری بر انضباط بخشی، چابک سازی، آمار و اطلاعات برخط، تسریع در فرآیندها و فعالیت های کاری، تصمیم گیری ها و مدیریت اثربخش امور آموزش در واحدهای دانشگاهی است. امکانات و قابلیت های این سیستم ERP در حوزه های آموزش، پژوهش، اداری و مالی و بسیاری موارد دیگر به مرور و مرحله به مرحله فعال و در دسترس واحدها و دانشجویان قرار خواهد گرفت.
نظر شما