سالانه ۱۵۶ هزار تن شیر در قم تولید می‌شود

قم - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به این‌که قم یکی از قطب‌های دامپروری و تولید محصولات دامی کشور است،‌ گفت: در همین رابطه سالانه بیش از ۱۵۶ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود.

عباس پورمیدانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: تلاش برای ارتقا سطح سلامت مردم با تامین غذای سالم ازجمله اهداف اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در سال جهش تولید است که در همین رابطه با همکاری دامداران استان، شیر سالم و باکیفیت در حجم وسیع تامین و به بازار برای تولید انواع محصولات لبنی و مصرف خوراکی عرضه می‌شود.

وی با اشاره به این‌که بیش از ۲۴ هزار راس گاو شیری در استان وجود دارد،‌ افزود: شیر تولیدشده در دامداری‌های استان بلافاصله در اختیار کارخانه‌های تولیدکننده محصولات لبنی قرارگرفته تا برای عرضه انواع محصولات مورداستفاده قرار ‌گیرد.

وی ادامه داد: محصولات لبنی تولیدشده در قم علاوه بر تامین بازار استان به سایر مناطق کشور نیز صادر می‌شود و به دلیل کیفیت بالا، وضعیت فروش مناسبی دارد.

پورمیدانی گفت: تامین پایدار امنیت غذایی مردم و اصلاح تغذیه شهروندان را به‌صورت مستمر پیگیری می‌کنیم و در همین رابطه با انجام فعالیت‌های ترویجی تلاش داریم تا سطح مصرف مواد لبنی در میان همشهریان قمی افزایش یابد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی تامین نهاده‌ از مهمترین نیاز دامداران برای حفظ و ارتقا وضعیت تولید محصولاتشان است که باوجود مشکلات ایجادشده در اثر تحریم‌های ظالمانه برای تامین آن تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد:‌ دامداران فعال در قم ازجمله اقشار سخت‌کوش استان هستند که باوجود مشکلات این حرفه با تمام توان به تلاش خود برای تامین امنیت غذایی مردم ادامه می‌دهند تا شیر،‌ گوشت و سایر محصولات موردنیاز همشهریان تامین شود.

از مجموع بیش از ۱۴هزار بهره‌بردار قمی در حوزه کشاورزی، یکهزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند،‌ میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha