۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳
کد خبر: 84019413
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

حضور زنان در مناصب مدیریتی فارس ۸ درصد افزایش یافت

۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳
کد خبر: 84019413
حضور زنان در مناصب مدیریتی فارس ۸ درصد افزایش یافت

شیراز- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: میزان انتصاب بانوان در پست های مدیریتی استان فارس در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۷، هشت درصد افزایش یافته است.

عبدالرضا قاسمپور با اشاره به میانگین سنی مدیران استان فارس افزود: متوسط سن مدیران در سال ۱۳۹۷، ۴۳ سال بوده که در سال ۱۳۹۹ به ۴۰ سال رسیده است.

در گزارش دریافتی جمعه ایرنا از استانداری فارس، به جزئیات بیشتری اشاره نشده است. 

قاسمپور با اشاره به فرمایش های رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بیان کرد: اهتمام معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس همواره توجه به نیروی انسانی به عنوان ثروت و سرمایه واقعی هر سازمان محسوب می شود بوده و این مهم در سرتاسر استان در دستور کار قرار گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: کنترل و تدبیر امور در راستای اینکه نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی در همه دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد، در دستور کار قرار دارد.
قاسمپور افزود: شایسته سالاری در انتصاب ها ، تاکید بر اینکه بدنه دولت جهادی عمل کنند و همچنین بهره گرفتن از توانمندی زنان و جوانان از دیگر موضوعات محوری است که در دستور کار معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس قرار دارد.
وی به تدوین برنامه های عملیاتی در ادارات کل و دفاتر ستادی استانداری اشاره کرد و گفت: هم اکنون برنامه سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بر مبنای مزیت های استانی ، رفع نیازها و مشکلات مردم با محوریت معاونت توسعه مدیریت و منابع تدوین شده است.
معاون استاندار فارس بیان کرد: استقرار و پیاده سازی بانک اطلاعاتی مدیران آینده ؛تشکیل مجمع شورای مشورتی کارکنان استانداری، اجرای دستور العمل مدیریت سبز، مناسب ‏سازی فضای اداری جهت استفاده معلولین و جانبازان، اجرای سامانه ستاد (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) با پیشرفت ۱۰۰ درصدی و سامانه سادا (سامانه اموال دستگاه های اجرایی) با پیشرفت ۹۶ درصد از جمله اقدامات حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع به شمار می رود.
قاسمپور همچنین از آغاز اجرای برنامه جامع اصلاح نظام اداری در سطح فرمانداری ها و استانداری فارس خبر داد و افزود: توسعه دولت الکترونیک، تکریم ارباب رجوع، ارتقای شفافیت و پاسخگویی، سلامت نظام اداری، صیانت از حقوق شهروندی از دیگر موضوعات مورد توجه در اقدامات انجام شده از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس است.
وی ادامه داد: راه اندازی میز خدمت حضوری در همه دستگاه های اجرایی با نظارت معاونت توسعه ، کاهش مدت زمان ارائه خدمات به مراجعان، صدور مجوزهای بی نام بدون مراجعه حضوری متقاضی، تاکید به کاهش جلسات با حضور مدیران و حضور بیشتر در جمع مردم، پیشگیری از بروز تخلف در دستگاه اجرایی و اداری مبارزه با متخلفان پیشگیری از بروز تخلف بازرسی و نظارت سرزده از دستگاه‌های اجرایی آگاهی‌بخشی به مردم همواره مورد توجه بوده است.
معاون استاندار فارس همچنین با اشاره به توجه به مدیریت سبز و صرفه جویی و حذف هزینه های غیر ضروری ، به کسب مقام اول استان در مدیریت مصرف برق و گاز به عنوان موفقیت در این بخش اشاره کرد. 
توجه به معیشت همکاران در ادارات و دستگاه های مختلف از دیگر موضوعاتی بود که قاسم پور به عنوان محور فعالیت مدیریت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس به آن اشاره کرد و افزود: توسعه فعالیت های ورزشی در ادارت، سفرهای سیاحتی و زیارتی ، پرداخت تسهیلات، تشکیل شوراهای مشورتی در دستگاه های اجرایی، مناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از جمله مصادیق توجه به رفاه کارکنان است. 
وی با بیان اینکه توجه به ایثارگران و جانبازان به شکل ویژه ای در دستور کار معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس قرار دارد، عنوان کرد: حل مشکلات جامعه ایثارگران و جانبازان در حوزه های مختلف اشتغال مسکن ، افزایش تعداد ایثارگران تحت پوشش بیمه تکمیلی و پرداخت مطالبات بیمه ای با تاکید استاندار فارس در دستور کار قراردارد و نتایج مثبتی نیز در پی داشته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار فارس همچنین به فعالیت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: کسب رتبه اول استان در امر پژوهش،تلاش برای تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه، صنعت و بخش خصوصی، افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان از هفت شرکت در سال ۹۲ به ۱۸۷ شرکت در سال ۹۹ و سایر دستاوردهای علمی و دانشگاهی نشان دهنده توجه مجموعه مدیریتی استانداری فارس به امر پژوهش و بهره گیری از دانش در سایر عرصه های جامعه است.
قاسمپور درباره فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی نیز به پنج گزینه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب قرآن و حقوق شهروندی اشاره کرد و افزود:  در این امور نیز رتبه های برتر کشوری از آن استان فارس شده است و تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌های استان برای توسعه و ترویج فرهنگ نماز  و ترویج معروفات مهم استفاده کنیم.
وی در ادامه نظارت و پیگیری فعالیت های شورای فرهنگی استانداری فارس را از دیگر اقدامات معاونت توسعه مدیریت و منابع عنوان کرد و گفت: تشکیل مجمع خیرین مسجدساز استان فارس، برگزاری پنج اجلاس استانی نماز و کسب رتبه دوم کشوری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین دستاوردهای ما محسوب می‌شود و ما همچنان در ارائه خدمات مشاوره به کارکنان فعالیت های مستمری داشته ایم.
وی ادامه داد: راه اندازی هفت فرمانداری و ۱۷ بخشداری جدید تامین نیازهای مختلف آنها از جمله نیروهای خدماتی، خودرو، راننده، پشتیبانی بحران‌های متعدد و... از دیگر اقدامات درخور توجهی است که معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس در مدت زمان اخیر به انجام آن پرداخته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با بیان اینکه در سال ۹۲ تعداد ادارات متصل به شبکه دولت ۶۵ مورد بود ، اظهار کرد: این تعداد هم اکنون به یک هزار و ۵۷۵ اداره افزایش یافته که رشد بیش از سه هزار درصدی را نشان می دهد.
وی بیان کرد: در رابطه با ضریب نفوذ اپراتور همراه اول شاهد رشد ۵۷درصدی نسبت به سال  ۹۲بوده ایم  و در  ضریب نفوذ ایرانسل نیز رشد ۱۱۷ درصدی را تجربه کرده ایم.
وی ادامه داد: اینترنت پرسرعت های وب در طرح USO در قالب همان خدمات عمومی اجباری دولت ، ۱۶۷۹ روستا خدمات دریافت کرده اند همچنین اینترنت پرسرعت همراه اول و ایرانسل نیز به ۱۲۸۴ روستا ارائه شده است.
معاون استاندار فارس با اشاره به هوشمند سازی ۳۷۴۷ مدرسه شهری و روستایی در استان  از رتبه اول فارس در ارائه اینترنت رایگان به مدارس خبر داد.
قاسمپور همچنین از رشد ۱۱ درصدی پوشش جاده ای همراه اول و همچنین رشد ۱۸۹ درصدی پوشش ایرانسل جاده‌ای خبر داد و افزود:  در ارتباطات زیرساخت سال ۹۹ نسبت به ۹۲ شاهد رشد ۷۲۳۳ درصدی پهنای باند بوده ایم همچنین در دسترسی دیتا و اپراتور نیز شاهد  رشد ۱۹۷۶ درصدی ظرفیت شبکه انتقال در استان هستیم.
رشد ۴۴۸۰ درصدی ظرفیت پهنای باند ورودی استان، رشد ۲۶۷۵ درصدی ظرفیت پهنای باند خروجی استان و رشد ۱۳۰ درصدی شبکه ملی فیبر نوری استان از دیگر مواردی بود که قاسمپور به آنها اشاره کرد.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بیان کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های استان و بسیج همه امکانات برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، استفاده از ظرفیت و توانمندی  بخش دولتی و بخش خصوصی در کنار مشارکت‌های مردمی اختصاص بیمارستانهای مرجع بیماران کرونایی، راه اندازی بخش های خاکستری در بیمارستانها، انجام بالاترین تعداد تست کرونا در کشور، کسب رتبه اول غربالگری در کشور در اجرای موفق طرح های فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند، جلب همراهی خودجوش و داوطلبانه اصناف، هتلداران و گروه‌های مختلف ، تغییر خط تولید کارخانه ها برای تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده از جمله اقداماتی است که انجام آنها در دوران شیوع کرونا سبب شده استان فارس عملکرد مثبتی در این زمینه داشته باشد.
جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: در بعد فرهنگی و اجتماعی نیز توجه به اقشار ضعیف و آسیب پذیر محور فعالیت بوده است.
قاسمپور افزود: ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در فارس همواره سه محور سلامت، معیشت و امنیت را سر لوحه فعالیت قرار داده و با تشکیل کمیته ها و کارگروه های عملیاتی ذیل این ستاد اقدامات متعددی انجام داده که سبب شده استان فارس در مدیریت بیماری کرونا موفق باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha