دکتر علیاکبر کریمی روز دوشنبه در نشست با هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: مردم استان نشان دادند که در ریشهکنی این ویروس در کنار کادر درمان قرار دارند.
وی ادامه داد: تخصیص اعتبارات ناعادلانه بین دانشگاههای علوم پزشکی و تفاوت چشمگیر این منابع مالی بین دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر دانشگاههای هم رتبه قابل درک و شایسته استان مرکزی نبوده و اخذ اعتبار در شان مردم استان در دستور کار قرار دارد.
رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی با یادآوری کمبود نیروی انسانی به خصوص پرستار در این استان گفت: این کمبود در سالهای گذشته نیز وجود داشته و با شیوع ویروس کرونا، این احساس نیاز بیش از پیش خود را نشان می دهد.
کریمی افزود: کمبود نیرو نباید خللی در روند درمان مردم ایجاد کند و رفع این مشکل که مهمترین چالش پیش روی دانشگاه علوم پزشکی نیز هست در دستور کار مجمع نمایندگان استان مرکزی قرار دارد.
وی تاکید کرد: کمبود نیروی انسانی را میتوان با ساماندهی نیروهای داوطلب، استفاده از ظرفیت بسیج و نیروهای هلال احمر و دیگر ارگان ها، تا حدودی جبران کرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: طرح بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک اکنون شرایط مناسبی نداشته و با توجه به اتفاقات اخیر و مهلت سه ماهه به پیمانکار، هیچگونه افق روشنی در این طرح وجود ندارد.
کریمی با یادآوری راهاندازی مراکز و بخشهایی نظیر اتاق عمل در شهرستانهای خنداب و کمیجان گفت: نبود پزشک جراح و متخصص مراجعه مردم به مرکز استان را به همراه داشته و رفع این مشکل کاهش بار مراجعات به اراک را به همراه دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: کمبود نیروی انسانی به خصوص پرستار و کمبود منابع ۲ مشکل مهم و چالش اساسی دانشگاه است و بحران کرونا و ترکیب آن با مشکلات قبلی به این امر دامن زده است.
دکتر سید محمد جمالیان افزود: ضریب پرستار به تخت در استان مرکزی هفت دهم است و جابه جایی کادر درمان و کمبود پرستار، منجر به خستگی مفرط در میان پرسنل شده است.
وی با یادآوری اقدامات مقابله با ویروس کرونا و پیشبینی وجود آن تا هفت ماه آینده، افزود: سلامت مردم برای دانشگاه علوم پزشکی، بسیار مهم و با ارزش است و به همین دلیل اقدامات خود را متوقف نمیکند.
حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی دو کرسی نمایندگی دارد.
نظر شما