به گزارش روز سهشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مهدی قلیان افزود: بیماران در صورت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ زیرپوشش خدمات مراقبتی و دارویی مراکز خدمات جامع سلامت قرار میگیرند.
وی ادامه داد: همچنین در صورت نیاز به خدمات تخصصی و تصویربرداری، بیماران به ۱۸ مرکز سطح دو ارجاع و در صورت نیاز به خدمات بستری به مراکز بیمارستانی انتقال داده میشوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آزمایش طبی ویروس کرونا بطور معمول در بین افراد مراجعه کننده با علائم مشکوک تنفسی، افراد با بیماریهای زمینهای و شهروندان با سن بالای ۶۰ سال انجام میشود.
وی افزود: در حال حاضر ۳۴ مرکز خدمات جامع سلامت از ساعت هشت تا ۲۲ به طور ویژه به مراجعین سرپایی مشکوک و مبتلا به بیماری کووید ۱۹ خدمات رسانی میکنند.
قلیان ادامه داد: از این تعداد ۱۷ مرکز در مناطق پنج گانه مشهد فعال شده است و سایر مراکز در دیگر شهرستانهای زیرپوشش دانشگاه به مراجعین خدمات ارائه میدهند.
وی گفت: شهروندان در صورت بروز علائم پیش از هر اقدامی با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند، در این مرکز شهروندان علاوه بر راهنمایی در زمینه علائم بیماری کووید ۱۹، در خصوص نشانی مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته با توجه به محل سکونت و سطح بندی بیماران نیز آگاهی مییابند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، خود مراقبتی، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از ماسک را بهترین راهکار در پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ عنوان کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سهشنبه گفت: تاکنون ۳۷۶ هزار و ۸۹۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۰۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۶۷۲ نفر رسید.
نظر شما