مرتضی بانک و هیات همراه چهارشنبه در بازدید از این کارخانه از به کارگیری نیروهای بومی و اشتغالزایی در راستای کمک به تولید ملی و ارتقای سطح کیفی و کمی صنعت کشتیسازی در منطقه ابراز خرسندی کرد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در این بازدید ساخت دهها فروند انواع شناور را در این کارخانه غرورانگیز خواند و با تقدیر از تلاشهای مجموعه فعالان این مجموعه تولیدی، نقش آنان را در رونق اقتصادی و خودکفایی کشور و جزیره قشم ستود.
شرکت تعاونی شناورسازی مدکندآلوی قشم با هدف تولید و تعمیر انواع شناورهای فایبرگلاس، آلومینیومی و فولادی در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت پنج هکتار، در منطقه کندآلوی جزیره قشم ساخته شد و با اشتغالزایی ۲۰۰ نیروی کارمستقیم و ۵۰۰ نیروی کارغیرمستقیم ظرفیت ساخت ۱۰۰ فروند شناور زیر ۳۰ تُن را در سال داراست.
این کارخانه تاکنون چهار شناور ۱۵۸ نفره الماس، ۲۱ فروند شناور آذرخش و ٤٠٠ فروند شناور فایبرگلاس مسافری و تفریحی را در منطقه آزاد قشم تولید کرده است.
بانک صبح امروز برای شرکت بازدید از طرحهای نفتی، عمرانی و تولیدی وارد منطقه آزاد قشم شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما