۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲
کد خبرنگار: 1766
کد خبر: 84024178
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدرسه پل ارتباطی با نسل آینده است

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲
کد خبر: 84024178
مدرسه پل ارتباطی با نسل آینده است

تهران-ایرنا- دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت:  در سند تحول بنیادین اثرات دوران کرونا ماندگار و برنامه‌های ارائه ‌شده نیز باید درازمدت باشد، مدرسه پل ارتباطی با نسل آینده است نباید این پل خراب شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، مهدی نوید ادهم امروز - چهارشنبه - در دومین روز از سی‌وچهارمین اجلاس سراسری روسا و مدیران آموزش‌وپرورش کشور که به‌صورت ویدیو کنفرانس و با شعار فناوری‌های نوین، استمرار یادگیری و تربیت تمام ساحتی در ساختمان شهید رجایی و حضور مجازی روسا و مدیران آموزش‌وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط فعلی، فرصت جدی برای استفاده از فضای مجازی به وجود آمده است.

وی افزود: حضور دانش آموزان در مدارس ازنظر روحی و جسمی برای دانش آموزان بسیار مؤثر است لذا آموزش‌های الکترونیکی نمی‌تواند جایگزین خوبی برای آموزش‌های حضوری باشد.

دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور تصریح کرد: این نگاه که ویروس کرونا زودگذر است نگرشی اشتباه و کاملاً خطا است زیرا آثار تغییرات ناشی از کرونا پایدار و ماندگار است.

نوید ادهم  ادامه داد: در شرایط کرونایی سبک زندگی جدیدی رقم خورده که اثراتش درازمدت است بنابراین باید برنامه‌ای در این زمان ارائه ‌شود که ماندگار و درازمدت باشد.

وی در سند تحول بنیادین گفت: آموزش‌های مجازی به معنی تعلیم و تربیت نیست بلکه یکی از راهکارهای نظام تعلیم و تربیت است.

دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور  افزود: تقلیل نظام آموزش‌وپرورش به انتقال مفاهیم و آموزش‌های الکترونیکی صرف امری خطا و اشتباه است.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: این تقلیل دادن نظام تعلیم و تربیت به آموزش‌های الکترونیکی، آسیب‌های دیگری دارد لذا سو استفاده دیگران و وردشان به این عرصه یکی از مخاطرات است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط پیش‌آمده ناشی از شیوع کرونا، سند تحول باید مورد بازنگری قرار گیرد تا مدیران تکلیف خود را در شرایط جدید بدانند.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش در سند تحول گفت: مدرسه پل ارتباطی با نسل آینده است بنابراین نباید این پل خراب شود، بنابراین باید مراقب این موضوع باشیم.

نوید ادهم ادامه داد: تربیت محور اصلی در سند تحول بنیادین است لذا تربیت در ساحت‌های ششگانه سند مطرح ‌شده است.

وی عنوان کرد: مدیران باید سند تحول را حتماً مطالعه کنند و مفاهیم موجود در سند را خوب درک کنند تا بتوانند آن‌ها را محقق و اجرا کنند.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش در سند تحول تصریح کرد: در زمان حاضر باید مهارت‌های تغییر را بدانیم و روش‌هایی را برای تغییر به کار بگیریم البته در تغییر آموزش‌وپرورش ما تنها نیستیم بلکه سایرین نیز در این موضوع دخیل هستند.

نوید ادهم یادآورشد: مدیران باید به شایستگی‌های مدیریت تغییر، مجهز باشندلذا مدیریت دینی برای تغییرات مناسب است زیرا این نوع مدیریت همراه باشکیبایی است و این لازمه تغییر است. بنابراین  اگر این خصلت وجود نداشته باشید مدیریت سخت است.

وی اظهار داشت: مثبت اندیشی از مقدمات تغییر است مدیریت باید مشروعیت اجتماعی، علمی و... داشته باشد در سال جدید ۲۵بسته تحولی انتخاب و ارائه شد، بسته‌هایی که تحقق‌پذیر تحول‌پذیر و... هستند، بسته تحولی آجر به آجر، مدرسه خوانا، محوری و سمپاد، هر دانش‌آموز یک مهارت و ... از آن جمله است.

به گزارش ایرنا،  سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش‌وپرورش سراسر کشور از صبح یازدهم شهریور آغاز و تا شامگاه چهارشنبه دوازدهم، به مدت دو روز در حال برگزاری است.

بر اساس این گزارش، سی و چهارمین اجلاس روسا و مدیران آموزش‌وپرورش سراسر کشور به‌صورت ویدئو کنفرانس، با سخنان رهبر معظم انقلاب و حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش، معاونین و مدیران کل وزارتخانه، مدیران کل استان‌ها و روسای ۷۶۰ منطقه آموزشی شروع شد و هدف از برگزاری آن تبادل افکار و تبیین سیاست‌ها و مأموریت‌های آموزش‌وپرورش در شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا در سال تحصیلی جدید است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha