سرهنگ پاسدار احمد رحمانی روز شنبه در حاشیه توزیع این اقلام معیشتی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه که طبق برنامه ریزیها قرار بود در ماه محرم انجام شود با آماده سازی و توزیع اقلام باقی مانده اجرا شد.
وی ادامه داد: این اقلام به سرپرستان خانوار نیازمند و شناسایی شده و از طریق بیش از چهار هزار پایگاه مقاومت بسیج در آذربایجانغربی توزیع شد.
مسوول سازمان بسیج سازندگی آذربایجانغربی با بیان اینکه در این مرحله اقلام نوشت افزار، گوشت قربانی، کارت هدیه، برنج و حبوبات به نیازمندان اهدا شد، گفت: در فاز اول این مرحله از رزمایش کمک مومنانه که در بازه زمانی عید قربان تا عید غدیر انجام شد، ۴۰ هزار بسته توزیع شده است.
رحمانی گفت: در فاز سوم که در دهه آخر ماه صفر و همزمان با اربعین حسینی انجام میشود با توزیع بسته های دیگر در نظر داریم در مجموع ۲۰۰ هزار بسته اقلام معیشتی به اقشار نیازمند و مستضعف در سه فاز اهدا شود.
وی در مورد ارزش تقریبی این مقدار کمک ها گفت: حدود ۶۰۰ میلیارد ریال ارزش تقریبی این بسته های معیشتی است که از کمک های خیرین و سایر آحاد مردم و خواهران و برادران بسیجی تامین شدهاست.
با هدف کمک به نیازمندان در لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، ستادهای کمک مومنانه در سراسر کشور راهاندازی شدهاست که در مرحله اول این کمک ها ۲۰۰ هزار بسته در بین خانواده های استان در اول ماه مبارک رمضان توزیع شد.
رویکرد اصلی دولت پس از مهار اپیدمی کرونا به وضوح "حفظ جان مردم به طور همزمان در مقابل کرونا و آثار سوء اقتصادی ناشی از آن است" و در حقیقت دولت سیاست سلامتمحور را دنبال میکند.
این سیاست سلامتمحور علاوه بر نظام پویای بهداشت و سلامت به پایههای قوی اقتصادی برای حفظ زندگی چند دهک پایین جامعه نیازمند است و این به معنی ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد است.
از سوی دیگر نیز ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد و اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند فیزیکی بر اساس همین سیاست سلامتمحور هم به جهش در تولید سرمایه اجتماعی و میزان مشارکتپذیری مردم وابسته است.
نظر شما