علی بختیاری روز شنبه در حاشیه برگزاری دوره مربیگری درجه ۲ هاکی کشور در همدان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، کارگاه های استعدادیابی برخط هر ۲ ماه یکبار برگزار می شود تا مربیان علاوه بر دانش افزایی، بتوانند با شیوه های نوین استعدادیابی آشنا شوند.
وی بیان کرد: این دوره های برخط به مربیان کمک می کند تا در حوزه شناسایی و پرورش استعدادها با توجه به شیوه های نوین و دانش روز جهان آگاهی لازم را کسب کنند.
بختیاری تاکید کرد: استعدادیابی در ورزش هاکی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه ها می شود ضمن اینکه فرایند علمی را دنبال می کند.
وی افزود: جذب، نگهداری و پرورش و رسیدن به اوج عملکرد ملاک استعدادیابی است و در این راستا از استعدادها تست پیکرسنجی صورت می گیرد.
رییس کمیته استعدادیابی فدراسیون هاکی، سنین هشت تا ۱۲ سال را بهترین سن برای شناسایی استعدادهای رشته هاکی دانست و گفت: مبنای برنامه ریزی های استعدادیابی نیز براساس این سنین انجام می شود.
وی با اشاره به برگزاری دوره استعدادیابی برای مربیان درجه ۲ در راستای دانش افزایی در همدان گفت: این دوره با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در این شهر برگزار شد.
وی گفت: همدان از قطب های اصلی هاکی کشور است و براین اساس این شهر را برای برگزاری دوره دانش افزایی مربیان انتخاب کردیم.
نظر شما