حمیدرضا حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: بیشترین واحدهای پلمب شده به دلیل عرضه گوشت و فرآوردههای گوشتی ناسالم در پنج ماه نخست امسال مربوط به قصابیها و مرغفروشی بود.
وی ادامه داد: هفت هزار و ۶۰۰ تن گوشت و فرآوردههای گوشتی مشکوک با نظارت تیم گشت و بازرسی اداره کل دامپزشکی استان سمنان پنج ماه نخست امسال در استان ضبط شد.
وی بیان کرد: ۶۶ مورد نمونه برداری از هفت تن و ۶۰۰ تن گوشت و فرآوردههای گوشتی مشکوک به عمل آمد که در نتیجه آزمایشهای انجام شده از این میزان ۶ تن و ۱۰۰ تن معدوم شد.
حسینی تاکید کرد: تامین امنیت غذایی شهروندان در اولویت کاری ادارهکل دامپزشکی استان سمنان است و نظارتها برای تامین امنیت غذایی مردم با جدیت دنبال میشود.
وی تصریح کرد: ۴۹ پرونده در زمینه تخلف مراکز عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی استان سمنان امسال در مراجع قضایی تشکیل شد.
حسینی یادآور شد: شهروندان میتوانند هر گونه تخلف و موارد مشکوک را با تماس با شماره ۱۵۱۲ به کارشناسان دامپزشکی استان به منظور بررسی موضوع اعلام کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: نظارت بر واحدهای عرضه، مصرف و توزیع فرآوردههای خام دامی استان با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی به صورت مستمر انجام میشود.
بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک و حدود ۱۰۰ هزار راس دام سنگین در استان سمنان وجود دارد.
۴۹۴ واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۴۲ مزرعه مرغ تخمگذار، ۱۲ واحد پرورش شتر مرغ، ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۱۹ هزار و ۲۰۰ قطعه و ۴۰۴ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجهریزی ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره و بقیه مربوط به پولت، سایر ماکیان و مرغ اجدادی است.
نظر شما