به گزارش ایرنا ، محمد جلالی جواران عصر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: براساس آمار و ارقام بیشترین اشتغال دانش آموختگان دانشگاه های سراسر کشور به دانشگاه علمی کاربردی تعلق دارد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی، تقویت دوره های مهارتی و کوتاه مدت و افزایش کیفیت را در دست اجرا دارد و هدف از برگزاری دوره های کوتاه مدت تربیت نیرو در مواقع بحرانی و ضروری است.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: در راستای ارتقای بیشتر کیفیت دانشگاه و با ارزیابی های علمی و مصاحبه های صورت گرفته در راستای افزایش کیفیت مدرسین، تعداد مدرس از ۹۰ هزار نفر به حدود ۳۰ هزار نفر رسید.
وی همچنین با بیان اینکه جامعه از مدرک گرایی به سمت آموزش مهارتی تمایل پیدا کرده است گفت: نمونه بارز این ادعا را می توان در رشد ۱۷ درصدی پذیرش دانشجوی این دانشگاه در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ مشاهده کرد.
جلالای جواران گفت : باتوجه به استقبال مردم از رشته های دانشگاه علمی کاربردی و شیوع ویروس کرونا، پیش بینی می کنیم، پذیرش دانشجو امسال دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سال گذشته بیشتر باشد.
وی با اشاره به شیوه ویروس کرونا و محدودیت های ایجاد شده در کشور افزود: حدود ۶۰ درصد کلاس های دانشگاه علمی کاربردی عملی است و در ترم گذشته درس های نظری این دانشگاه کاملا به صورت مجازی برگزار شد و امتحانات این دانشگاه نیز به صورت آنلاین انجام شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: با توجه به وجود شرایط کرونایی برخی از استان ها، مجوز برگزاری کلاس های عملی را از ستاد مقابله با کرونای استانشان را گرفته اند و در سایر استان هایی که این مجوز صادر نشده است، نمره دروس عملی به صورت ناتمام وارد می شود تا شرایط بهتر شود و بتوان کلاسهای عملی را برگزار کرد.
وی تاکید کرد: ثبت نام دانش جویان جدید الورود در حال انجام است و برای تکمیل ظرفیت برنامه نداریم و جهت دانشجویان ترم اول نیز برنامه ریزی کرده ایم تا دروس نظری بیشتر ارایه شود.
جلالی جواران با بیان اینکه پذیرش دانشجویان خارجی را در دانشگاه در دستور کار داریم افزود: به چهار مرکز که زیرساختهای لازم پذیرش دانشجوی خارجی را داشتند مجوز پذیرش داده ایم و در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجوی خارجی در مراکز علمی کاربردی سراسر کشور در حال تحصیل هستند.
وی بیان کرد: در حال حاضرحدود ۲۰۰ هزار دانشجو و ۳۰ هزار مدرس، در ۶۳۰ مرکز علمی کاربردی و ۸۰۰ کد رشته در حوزه های صنعت، کشاورزی، مدیریت و هنر، در مراکز علمی کاربردی سراسر کشور مشغول تحصیل و فعالیت هستند.
نظر شما