به گزارش رسانه ها؛ مجموع شمار تلفات برزیل که دومین کشور به شدت آسیب دیده جهان از بحران کرونا پس از ایالات متحده به شمار می رود، از ۱۲۵ هزار نفر گذشته و شمار موارد تائید شده با ۵۱ هزار و ۱۹۴ نفر تازه به مرز پنج میلیون مورد نزدیک شده است.
براساس آمار وزارت بهداشت برزیل، تاکنون بیش از سه میلیون بیمار کووید – ۱۹ در این کشور ۲۱۱ میلیون نفری، درمان شده اند که مرکز انتشار بیماری کووید –۱۹ در منطقه به شمار می رود.
هر چند دولت برزیل به تلاش ناکافی برای جلوگیری از انتشار این ویروس متهم شده، اما همیلتون موآرو معاون ژاِِِییر بولسانورو رئیس جمهوری، با دفاع از چگونگی برخورد دولت با این بحران، مردم را به علت نداشتن نظم و انضباط و رعایت نکردن مقررات فاصله گذاری اجتماعی، مقصر دانسته است.
سائو پائولو مرکز مالی پرجنب و جوش ۴۶ میلیون نفری برزیل، آسیب دیده و آلوده ترین ناحیه این کشور به شمار می رود.
وزارت بهداشت مکزیک نیز از ۴۷۵ مرگ در ۲۴ ساعت منتهی به شنبه شب خبر داده که شمار تلفات این کشور را به ۶۷ هزار و ۳۲۶ نفر رسانده است.
همچنین مقام های بهداشت و درمان مکزیک گفته اند با ثبت بیش از ۶ هزار مورد آزمایش مثبت، شمار کل مبتلایان به ۶۲۹ هزار و ۴۰۹ نفر رسیده و بیش از ۴۰۰ هزار نفر نیر درمان شده اند.
این ویروس از هنگام شناسایی شدن در ماه دسامبر ۲۰۱۹ در چین تاکنون، حدود ۸۸۰ هزار قربانی در ۱۸۸ کشور و منطقه جهان گرفته است. آلوده ترین کشورهای کنونی، به ترتیب ایالات متحده، برزیل و هند به شمار می روند.
بر اساس آمار دانشگاه جانهاپکینز؛ ایالات متحده، تاکنون نزدیک به ۲۷ میلیون تن به بیماری کووید –۱۹ دچار و حدود ۱۸ میلیون نفر درمان شده اند.
طبق اطلاعات دانشگاه جان هاپکینز، برخی از کشورهای منطقه لاتین تبار همچون برزیل، پرو، کلمبیا، مکزیک و آرژانتین از نظر شمار بالای مبتلایان به کووید ۱۹، جزء ۱۰ کشور اول جهان محسوب می شوند.
براساس نظر سازمان یونسکو، تعطیلی های گسترده و قرنطینه که باعث «بحران بی سابقه» در همه مناطق شده، در زمینه آموزش و تحصیلات نیز موجب شد که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دانش آموز و دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی از حضور در کلاس های درس بازبمانند.
نظر شما