سید مصطفی سجادی منش روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: اگر پروتز بهطور مرتب تمیز نشود، خردههای غذایی و میکروبها بهصورت جرم لابهلای آن تجمع پیدا میکند و ممکن است خطر انتقال کرونا را افزایش دهد.
وی اضافه کرد: هفتهای یکبار پروتز را داخل محلولهای ضدعفونیکننده (یک قاشق چایخوری وایتکس داخل نیم لیتر آب) به مدت نیم ساعت قرار دهید.
وی به افرادی که دندان مصنوعی دارند، توصیه کرد: شبها قبل از خواب دندان مصنوعی را از دهان خارج نمایید و با آب، مسواک و صابون مایع یا خمیردندان کاملا آن را تمیز نمایید و داخل یک ظرف مخصوص درب دار حاوی آبنمک قرار دهید.
سجادی منش بیان کرد: در یک شبانهروز هشت ساعت باید پروتز را خارج از دهان داخل ظرف آب و نمک نگهداری نمود.
وی ادامه داد: پس از خارج کردن پروتز لثهها و دندانهای طبیعی را با مسواک نرم و خمیردندان بعد از هر وعده غذا شستوشو دهید.
وی بیان کرد: افرادی که دندان مصنوعی دارند باید از ۲ مسواک جداگانه استفاده کنند؛ یک مسواک مخصوص پروتز و یک مسواک نرم مخصوص لثه و دندانهای طبیعی استفاده شود.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما