اصغر سلیمی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نظارت بر امور مهم و جاری کشور که یکی از تکالیف محوری نمایندگان مجلس است خواسته عموم مردم بویژه در مسائل اقتصادی، معیشتی و حتی ورزشی است.
وی با تاکید بر مبارزه با فساد و رانت در هر جایگاه و سازمانی، خاطرنشان کرد: اگر نمایندگان مجلس قوانین کارشناسی شده، منسجم و کارگشا تصویب کنند یا قانونهای موجود را به نفع سلامت و شفافیت نظام اصلاح کنند، میتوانند اثرگذارتر از مجالس سابق باشند.
نماینده سمیرم در مجلس دهم ادامه داد: مهمتر از نظارت نمایندگان خانه ملت برخورد با متخلفان بعد از مشخص شدن فساد یا سوء استفادههای احتمالی است که باید تا آخرین حلقه این رانت یا مفسده پیگیری و دنبال شود.
سلیمی دیوان محاسبات را یکی از ابزارهای قوی و کارآمد مجلس برای نظارت و بازرسی در مسیر شفافیت بیشتر امور کشور برشمرد و افزود: طبق اصل ۷۶ قانون اساسی، مجلس حق تحقیق و تفحص در تمام امور مملکت را دارد و لذا این وظیفه را میتواند در قالب ساز و کارهای مختلف از جمله حضور، نظارت میدانی و مشاهده مستقیم عملکرد سازمانهای دولتی و کشف نارساییها دنبال کند.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس دهم در ادامه به تشریح برنامههای خود برای حضور احتمالی در مجلس یازدهم پرداخت و گفت: نمایندگی مردم در مجلس قبل بهترین دستاوردی است که با اعتماد دوباره مردم میتواند به تداوم برنامههای منطقهای به شکلی قوی تر و بهتر کمک کند.
به گفته سلیمی، این تجربه در وضع یا اصلاح قوانین همچون لایحه مالیات بر ارزشافزوده که توانست به شهرهای کوچک یا کمبرخوردار کمککننده باشد موثر و سازنده خواهد بود.
نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه سمیرم ادامه داد: کمتر از سه سال کمیسیون اقتصادی مجلس دهم بر روی مالیات بر ارزش افزوده کار کرد و تا نتیجه این شود که امروز مناطقی مانند سمیرم نیز از این درآمد بهرهمند شوند.
نماینده سابق سمیرم در خانه ملت در ادامه همین پیوند با تاکید بر ضرورت توجه به مشکلات اقتصادی در دولت و مجلس، تصریح کرد: وادار کردن دولت آینده برای توسعه وتقویت زیرساختهای زیربنایی و بنیادین به نفع اشتغالزایی و کسب و کار را دنبال خواهیم کرد.
سلیمی خاطر نشان کرد: مجلس ریلگذار دولتهاست و نمایندگان مردمی و متعهد میتوانند با پیگیری و تلاش خستگیناپذیر خود، دولت را به سمت تلاش و کار بیشتر سوق دهند به شرطی که گرفتار حاشیهها و سیاسیکاریهای بیمورد نشوند.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس دهم ادامه داد: تجربه ثابت کرده که نظام اسلامی استعداد و ظرفیت حل مشکلات را دارد و اگر مشکل واقعی فهمیده و بر حل آن تمرکز لازم صورت پذیرد، نتیجه یعنی حل مشکلات و آسیبها قطعی است.
وی اشاره کوتاهی هم به مشکلات و توانمندی های سمیرم داشت و خاطر نشان کرد: فعالیتهای خوب سه سال گذشته در بخش درمانی و بیمارستان شهرستان کم سابقه بود.
سلیمی که تا پیش از نمایندگی مجلس دهم رییس بیمارستان سیدالشهدا (ع) این شهرستان بود، تصریح کرد: خرید چهار دستگاه آمبولانس، ساخت کلینیک تخصصی، احداث واحد دیالیز، اتاق عمل و پانسیونهای پزشکان از مهمترین فعالیتهای بخش بهداشت و درمان در این سالها بوده است.
نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه سمیرم از مردم خواست با مشارکت گسترده خود در مرحله دوم انتخابات بار دیگر اثرگذار در سرنوشت شهرستان وکشورشان باشند و مطالبهگری از نماینده منتخب تا روز آخر نمایندگی را دنبال کنند.
در انتخابات دوم اسفندماه ۹۸، رحیم کریمی با پنج هزار و ۹۵۹ رای و اصغر سلیمی(نماینده مجلس دهم) با ۵ هزار و ۹۰۸ رای حایز کسب بیشترین آرا مردم این شهرستان شدند و به مرحله دوم راه یافتند.
۴۷ هزار سمیرمی در انتخابات دوره دهم مجلس، واجد شرایط رای دادن بودند که حدود ۴۴ هزار نفر در آن دوره پای صندوقهای رای آمدند.
حوزه انتخابیه مستقل سمیرم در استان اصفهان به مرکزیت سمیرم دارای چهار بخش وردشت، پادنا، مرکزی و پادنای بزرگ، ۶ شهر کُمه، سمیرم، بیده، ونک، حنا و فتح آباد و ۱۵۰ روستا و آبادی است که یک نماینده را راهی بهارستان خواهد کرد.
سمیرم با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارای ۹۰ هزار جمعیت ثابت و عشایری است و در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.
دومین دور انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه بیست و یکم شهریور همزمان در ۹ استان برای ۱۱ حوزه انتخابیه شامل ۲۴ شهرستان برگزار میشود. انتخابات این دوره از خانه ملت در حوزههای انتخابیه لنجان، بیجار، دهلران، سمیرم، کرج، اسلامآباد غرب، کردکوی، کرمانشاه، اهواز، میانه و زنجان به دور دوم کشیده شد.
در این دوره ۲۲ نفر از نامزدهای انتخابات در کشور برای ورود به مجلس یازدهم رقابت خواهند کرد.
نظر شما