به گزارش ایرنا، علیرضا زندیان روز چهارشنبه در گفت و گوی خبری به ظرفیت بالای بیجار در بخش کشاورزی و دامپروری اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۴۰۰ هزار نفر مهاجر بیجاری در شهرها و شهرکهای اقماری شهرهای بزرگ کشور و در شرایط نامناسب و با داشتن شغل سخت زندگی میکنند که باید برای بازگشت آنان گامهای اساسی برداشته شود.
وی بر لزوم پرداخت تسهیلات بانکی به صورت هدفمند در راستای تامین مسکن و ایجاد شغلهای مرتبط با کشاورزی و دامپروری تاکید کرد و افزود: سرمایهگذاری باید منجر به تکمیل و چرخه فولاد در بیجار شود ضمن اینکه توسعه بخش کشاورزی با منابع آب و خاک در بیجار مُیسر است.
کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کمبود سرمایه و سرمایهگذاری، عدم توسعه همزمان بخشهای کشاورزی، صنعت، دامپروری و خدمات و عدم مطابقت نسبی رشتههای دانشگاهی با نیازهای توسعه بویژه بخش کشاورزی را از جمله موانع رشد و توسعه استان کردستان و شهرستان بیجار اعلام کرد.
زندیان عدم توجه کافی به صنایع بومی و دستی را از دیگر عوامل توسعه نیافتگی بیجار دانست و تاکید کرد: تشویق سرمایهگذاران و جذب سرمایهگذار و تقویت دیدگاه راهبردی و آمایشی مهمترین راهکار برای توسعه کردستان است.
وی از مهمترین برنامههای خود را پیگیری زنجیره فولاد و احداث صنایع پیرامونی، احداث سدهای باباخان و شیخ بشارت و حقابه بیجار از سد تلوار، پیگیری عمران روستایی و راه و فاضلاب روستایی، پیگیری صدور اسناد مالکیت ساختمانهای روستایی را از جمله اولویتهای خود در صورت پیروزی در انتخابات اعلام کرد.
کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یادآور شد: پیگیری تشکیل کارگروههای تخصصی (بانوان، معدن، بهداشت و درمان) در دفتر نمایندگی بیجار، پیگیری مطالبات به حق معلمان، پیگیری وضعیت بهداشت و درمان شهرستان و تلاش برای یکسانسازی پرداخت حقوق پرسنل از دیگر برنامههایی است که پیگیری خواهم کرد ضمن اینکه پیگیر وضعیت شهرداری از لحاظ ایجاد درآمد پایدار و توسعه حمل و نقل عمومی و تاکسیرانی نیز خواهم بود.
جهش اقتصادی بر مبنای توسعه کشاورزی و دامپروری
زندیان با بیان اینکه بخش عمده فعالیت مردم بیجار کشاورزی و دامپروری است، اضافه کرد: میزان تولید محصولات کشاورزی بویژه گندم، وجود خاک حاصلخیز و آبهای سطحی فراوان، میتواند محرک توسعه بیجار و استان کردستان باشد ضمن اینکه توسعه صنایع تبدیلی و غذایی ضروری است.
وی به وجود ۱۸ واحد معدن استراتژیک در استان از جمله طلا، سرب و آهن اشاره کرد و گفت: معدن خاک آهن در بخش کرانی بیجار با پیش بینی ظرفیت ۸۰۰ میلیون تُن تولید، ظرفیتی بسیار خوبی برای توسعه منطقه است همچنانکه از طریق ایجاد زنجیره فولاد و صنایع معدنی نیز میتوان توسعه سریعتری را برای بیجار رقم زد.
کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش خدمات نیز باید مرتبط با کشاورزی، صنعت، دامپروری توسعه یابد، افزود: در کنار توجه به رونق کشاورزی توجه به آموزش، حمل و نقل بویژه ریلی، ضروری است که این پتانسیل در بیجار وجود دارد.
تقویت و گسترش سازمانهای مردم نهاد
زندیان به بخش جوانان نیز اشاره کرد و یادآور شد: برنامه اصلی من در حوزه جوانان، تقویت و گسترش سازمانهای مردم نهاد و مشارکتهای مردمی، بهرهمندی از خرد جمعی و نهادهای مرتبط با مباحث فرهگنی است.
وی با اشاره به ظرفیت تاریخی و جاذبههای گردشگری کردستان و شهرستان بیجار اضافه کرد: یکی از برنامههایم حمایت از توسعه بومگردی، برگزاری نشستهای تخصصی حول محور فرهنگ و اشاعه فرهنگ ایثار و سلحشوری در این شهرستان است.
کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به فعالیت شرکت تعاونی توسعه و عمران گروس اشاره کرد و افزود: بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر عضو این شرکت هستند و این مهم بر گرفته از فرهنگ تعاون و همکاری در بیجار است که برای توسعه آن در صورت کسب اعتماد مردم کوتاهی نخواهم کرد.
تکمیل و تجهیز زیرساختهای ورزشی، جدب حمایت بخش خصوصی از ورزش بیجار، حفظ جایگاه زنان در مدیریتهای اداری، استفاده از ظرفیت دیگر نمایندگان استان و تعامل با آنان، نگاه آمایشی و منطقهای، وحدت بخشی و حرکت بر مبنای سه اصل اخلاق، قانونمداری و تفکر، از جمله مواردی بود که زندیان بر آن تاکید کرد.
قرار بود دور دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۹ فروردین امسال برگزار شود که بدلیل شیوع ویروس کرونا به ۲۱ شهریور موکول شد.
بر اساس نتایج شمارش آرای حوزه انتخابیه شهرستان بیجار در مرحله اول ۳۷ هزار و ۲۷۴ رای صحیح داشت که حمدالله کریمی (نماینده دور دهم) با کسب ۶ هزار و ۸۴۷ رای و علیرضا زندیان با پنج هزار و ۸۳۴ رای نتوانستند آرای لازم را کسب کنند در نتیجه انتخابات در این حوزه به مرحله دوم کشیده شد.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶ کرسی در مجلس شورای اسلامی است که در انتخابات دوم اسفند تکلیف پنج کرسی شامل ۲ کرسی حوزه سنندج، کامیاران و دیواندره، یک کرسی سقز و بانه، یک کرسی قروه و دهگلان و یک کرسی مریوان و سروآباد مشخص شد.
نظر شما