دکتر احمد محقر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرایط پذیرش این دانشجویان داشتن گذرنامه معتبر خارجی، نداشتن منع قانونی برای اقامت تحصیلی در ایران و داشتن گواهی پایان دوره متوسطه، کارشناسی یا کارشناسی ارشد است.
وی افزود: دورهها به زبان فارسی برگزار میشود و داوطلبان در صورت عدم تسلط به زبان فارسی به مراکز آموزش زبان فارسی معرفی خواهند شد و پذیرش قطعی داوطلب منوط به ارایه گواهی مورد تایید دانشگاه مبنی بر گذراندن موفقیتآمیز دوره آموزش زبان فارسی خواهد بود.
وی به تشریح مزایای تحصیل در دانشگاه بجنورد، برای دانشجویان غیر ایرانی پرداخت و گفت: شهریه تحصیلی پایین و مقرون به صرفه، کیفیت بالای آموزش، طرح حمایت از دانشجویان غیر ایرانی غیربورسیه اعطای بورسیه تحصیلی به متقاضیان برتر، دسترسی به امکانات ورزشی، کتابخانهای، مشاورهای و بهداشتی رایگان در پردیس دانشگاه، هزینههای رفاهی از جمله هزینه خوابگاه برابر با دانشجویان ایرانی و هزینههای پایین زندگی در استان از مزایای تحصیل در این دانشگاه است.
دانشگاه بجنورد ظرفیت بین المللی دارد
دکتر محقر اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی ظرفیت پذیرش دانشجو از کشورهای همسایه را دارد و در گام نخست، پرتال این دانشگاه به زبان انگلیسی ترجمه می شود و تمامی محتواهای آموزشی به ۲ زبان ارایه خواهد شد.
رییس دانشگاه بجنورد گفت: پیشبینی می شود در مجموع برای سال تحصیلی جدید هزار و ۵۶۵ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۲۶۴ نفر در مقطع کارشناسی ارشد جذب این دانشگاه شوند.
محقر افزود: با احتساب دانشجویان جدید حدود چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو امسال در این مرکز آموزش عالی به تحصیل خواهند پرداخت.
وی اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته در مقطع کارشناسی هزار و ۷۰۰ دانشجو به این دانشگاه معرفی شده بودند که ۵۴۵ نفر مراجعه نکردند و همچنین از ۲۴۳ نفر دانشجوی معرفی شده برای مقطع کارشناسی ارشد نیز ۳۸ نفر بعد از ثبت نام برای تحصیل مراجعه نکردند.
محقر افزود: برای سال تحصیلی جدید مجوز ایجاد رشته آسیب شناسی در مقطع کارشناسی ارشد نیز در این دانشگاه گرفته شده است که امیدواریم امسال به رشته های دانشگاه بجنورد افزوده شود.
رییس دانشگاه بجنورد گفت: برای سال تحصیلی جدید دانشجویان این دانشگاه در ۲ رشته دکتری، ۲۴ رشته کارشناسی ارشد و ۲۷ رشته کارشناسی به تحصیل خواهند پرداخت.
دانشگاه بجنورد، یکسال پس از تاسیس استان خراسان شمالی، در سال ۱۳۸۴ با پذیرش دانشجو در ۲ رشته کارشناسی پا گرفت که اکنون شمار رشته های آن به ۵۳ رشته در مقاطع مختلف رسیده است.
حدود ۳۵ هزار دانشجو در ۳۹ مرکز آموزش عالی دولتی، نیمه دولتی، آزاد و مووسسات آموزش عالی خراسان شمالی تحصیل می کنند.
نظر شما