سیداحمد هاشمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ تماس با پایگاه های اورژانس گرفته می شود.
وی با بیان این که پایگاههای اورژانس در شهر بجنورد کم است گفت: با توجه به همین امر و هم چنین کمبود نیرو و آمبولانس نیمی از تماس های ما از دست می رود و نمی توان به آن ها پاسخ داد.
وی افزود: ۷۳ دستگاه آمبولانس و یک آمبولانس اتوبوسی در خراسان شمالی فعال است اما موتورلانس نداریم و امداد هوایی نیز ۳۱ شهریور ماه فعال می شود.
وی خاطرنشان کرد: امداد هوایی نیاز استان بود زیرا استان در مسیر راه بین المللی قرار دارد و تعداد تصادفات جاده ای نیز به حجم خدمات اورژانس افزوده است.
هاشمی تعداد نیروهایی را که در اورژانس پیش بیمارستانی و ۱۱۵ فعالیت می کنند ۲۶۳ نفر دانست و گفت: تعداد نیروی های ما در پایگاه های اورژانس نیز کم است زیرا تا هفته پیش چارت سازمانی ما تایید نشده بود و به همین دلیل به ازای هر پایگاه ۴.۸ نیروی انسانی داریم در حالی که میانگین کشوری ۹.۲ است.
وی افزود:این کمبود نیرو موجب می شود تا نیروهای اورژانس بالغ بر ۱۷۵ ساعت اضافه کاری داشته باشند و علاوه بر آن ماهانه هزار و ۵۰۰ ساعت اضافه کاری خارج از شمول نیز پرداخت می کنیم تا بتوانیم از نیروی انسانی استفاده کنیم.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارد.
در این استان ۱۰ بیمارستان دانشگاهی و ۲ بیمارستان غیر دانشگاهی به مردم خدمات می دهند.
این استان دارای نقاط سختگذر کوهستانی است و از نظر حادثه خیزی نیز، به ویژه سیل و زلزله در شمار ۱۰ استان نخست کشور است.
نظر شما