حمیدرضا چوبداری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای مسکونی باقی مانده به محض دریافت پروانه ساخت از دهیاریها برای دریافت تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی مقاومسازی با بازپرداخت ۱۵ ساله به بانک معرفی میشوند.
وی افزود: ۹ تیم عملیاتی به همراه ماشین آلات سنگین مانند لودر، بیل مکانیکی و ۲۰ دستگاه کامیون در روستاهای زلزلهزده رامیان مشغول آواربرداری هستند و تاکنون آواربرداری ۴۰ واحد مسکونی به پایان رسیده است.
فرماندار رامیان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت واحدهای مسکونی تخریب شده از زلزله این شهرستان در کمتر از ۴۸ ساعت از وقوع حادثه گفت: تاکنون ۳۰ واحد به مرحله گچریزی، ۲۰ واحد به مرحله پیکنی رسیدند و فونداسیون سه واحد هم انجام شد و ساخت یک واحد هم به مرحله سقف رسیده است.
چوبداری ادامه داد: جمعت هلال احمر گلستان برای سکونت خانوادههای آسیب دیده از زلزله ۶۰ تخته چادر در حیاط مدرسه روستای قورچای برپا کرده که به دلیل نگرانی از شیوع کرونا قرار است چادر هر خانواده به جلوی خانه آنان انتقال یابد.
وی گفت که تعدادی از خانوادههای زلزله زده نیز برای سکونت موقت به منزل اقوام خود رفتند.
وی اظهار داشت: به سبب نگرانی مردم از سرمای احتمالی، بخاری (چراغ والور) به تعداد کافی در اختیار خانوادههای آسیب دیده قرار گرفت و دهیاران موظف شدند بدون هیچ محدودیتی حواله نفت و گازوئیل را در اختیار این خانوادهها قرار دهند.
فرماندار رامیان با تاکید بر اینکه تا آخرین لحظه ساخت خانه زلزلهزدگان، مراقبت، حفظ امنیت و تامین مایحتاج آنان را جزو وظایف خود میدانیم، از مردم زلزلهزده خواست استفاده از ماسک را با توجه به شرایط کرونایی شهرستان جدی بگیرند.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۱ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ و ۴ دقیقه و ۲۴ ثانیه بامداد ۱۷ شهریور امسال در عمق ۹ کیلومتری از سطح زمین حوالی شهرستان رامیان در شرق استان گلستان را لرزاند و پس از آن نیز چهار پس لرزه با قدرت ۲.۹ تا سه و یک دهم ریشتر در این منطقه ثبت شد.
شهرستان رامیان افزون بر ۸۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما