افشین رحیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی نیمه نخست امسال ۴۴ هزار و ۳۳۶ نفر در این استان آموزشهای مهارتی و فنی را فراگرفتند که ۵۴ درصد این میزان در بخش دولتی و ۴۶ درصد در بخش غیردولتی و آموزشگاههای آزاد انجام شده است.
وی ادامه داد: پارسال ۴۳ درصد از آموزشهای فنی و حرفهای در خراسان رضوی توسط بخش دولتی و ۵۷ درصد آن از سوی بخش خصوصی ارائه شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: شیوع بیماری کووید ۱۹ و توقف ارائه آموزشها برای مدتی و همچنین برخورداری از زیرساختهای تجهیزاتی آموزشهای مجازی در بخش دولتی از عوامل افزایش سهم این بخش در مقایسه با آموزشگاههای آزاد طی نیمه نخست امسال بوده است.
وی افزود: علاوه بر این در بخش دولتی اغلب کارگاههای آموزشی سنگین و گستردهای وجود دارد که در برخی شهرستانها هم مشمول تعطیلیهای ناشی از کرونا نشدند و با توجه به استاندارد بودن فضاها ارائه آموزشهای مهارتی همچنان ادامه یافت.
رحیمی ادامه داد: ارائه آموزشهای مهارتی همچنان به صورت ترکیبی مجازی و حضوری از سوی بخش دولتی در حال ارائه به متقاضیان است و علت آن هم عدم امکان ارائه ۱۰۰ درصد آموزشها به صورت مجازی و الزام به دریافت آموزشها به صورت حضوری و دریافت مهارت است.
وی به مشکلات بخش خصوصی در ارائه آموزشهای مهارتی اشاره و بیان کرد: از آغاز شیوع بیماری کویید ۱۹ تاکنون ۱۰ واحد آموزشگاه آزاد درخواست ثبت مرخصی یکساله و توقف فعالیت دادهاند و بقیه واحدها نیز با آمادگی کامل در انتظار ثبت تقاضا برای دریافت آموزشهای مهارتی هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: ۹۸۸ واحد آموزشگاه آزاد هماینک در این استان فعالیت دارند.
۹۸۸ آموزشگاه آزاد و ۴۷ مرکز دولتی در استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، عهدهدار ارائه منظم و استاندارد آموزش مهارتهای فنی و حرفهای به متقاضیان هستند.
نظر شما