خاطرات ۴۰ رزمنده دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی در فضای مجازی منتشر می‌شود

تبریز - ایرنا - رییس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس، خاطرات ۴۰ تن از رزمندگان ۸ سال دفاع به صورت خاطرات ۱۰ دقیقه‌ای در فضای مجازی منتشر می‌شود.

سیدمحمدحسین بلاغی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه خاطرات این رزمندگان از سوی این حوزه تصویربرداری شده است، افزود: این خاطرات در راستای تبیین اهداف و اهمیت دوران دفاع مقدس و آشنایی نسل جوانان با رشادت ها و ایثارگیری های شهدا، رزمندگان و ایثارگران در قالب برنامه «معجز نشان» در فضای مجازی منتشر می شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه های متنوع فرهنگی در هفته دفاع مقدس توسط حوزه هنری استان برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: همزمان با این ایام، بیست و چهارمین شب خاطره دفاع مقدس توسط این حوزه با مشارکت پایگاه دوم شکاری تبریز برگزار می‌شود و در این ویژه برنامه علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره شهید فکوری، از کتاب «باز نخچیر» خاطرات خلبان شیرازی به قلم موسی غیور رونمایی می‌شود.

رییس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی گفت: پیش از این نیز بیست و سومین شب خاطره دفاع مقدس با گرامیداشت یاد و خاطره رشادت‌های سردار علی‌اکبر دانشور برگزار و در آن از کتاب خاطرات وی به قلم رضا قلیزاده علیار در فرهنگسرای فرشته رونمایی شد.

بلاغی، برگزاری نشست مشترک مجازی «یک تجربه» را از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس حوزه هنری استان اعلام کرد و ادامه داد: این نشست به صورت هفتگی با حضور فعالان ادبیات پایداری ۸ استان به صورت مجازی برگزار می شود و در آن نویسندگان تجربیات عملی خود در حوزه تالیف کتب دفاع مقدس را بیان می کنند.

وی یادآوری کرد: کارگاه پروژه محور تاریخ شفاهی در هفته دفاع مقدس نیز آغاز شده است و در آن در کنار آموزش تئوری، به صورت عملی مباحث ادبیات پایداری آموزش داده می شود و هر یک از هنرجویان پروژه ای را شروع می کنند.

رییس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی، برگزاری نمایشگاه مجازی عکس‌های بهزاد پروین قدس عکاس جنگ و پخش روزانه فیلم های دفاع مقدس در پردیس های سینمایی حوزه هنری را از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس حوزه هنری استان اعلام کرد.

بلاغی، با اشاره به انتشار مقالات پژوهشی در زمینه مناقشه ایران و عراق، افزود: این مقاله زمینه های تاریخی جنگ ۸ ساله عراق علیه ایران را بررسی می کند به طوری که در این مقاله آمده است که این مناقشه در دوران حکومت صفوی و عثمانی به اوج خود می رسد و جنگ ۸ ساله نیز ریشه در این مناقشات دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha