اختصاص امتیار به اعضای هیأت علمی مشارکت کننده در درمان کرونا

تهران-ایرنا- بر اساس مصوبه هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی که در درمان کرونا مشارکت داشتند، در فرم صلاحیت علمی و عمومی امتیاز دریافت می کنند.

به گزارش روز پنجشنبه مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۲۵۴ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به ریاست محمدعلی کی‌نژاد، رییس هیأت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد در فرم صلاحیت علمی و عمومی اعضای هیأت علمی علوم پزشکی که در درمان کرونا مشارکت داشته‌اند، امتیاز در نظر گرفته شود. همچنین برای نظارت در جذب هیأت علمی، هیأتی متشکل از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، نمایندگان دانشگاه‌ها، وزارتین و اعضای شورا به منظور بررسی موضوع تشکیل شود.

کی‌نژاد با اشاره به برگزاری فراخوان آتی برای بورسیه‌های تعیین تکلیف نشده اظهار داشت: در ۲۴ استان هیأت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌های مادر هستند و برای سایر استان‌ها یک ماه مهلت داده می‌شود تا براساس آمایش آموزش عالی اعلام نیاز شود.

وی یادآور شد: درمورد بورسیه‌ها، تعدادی در دانشگاه‌ها جایابی شده‌اند و تعدادی نیز در دانشگاه‌ها پذیرفته نشده‌اند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در سه فراخوان برگزار شده تا کنون ۱۱۰ نفر جذب شده و ۶۶ نفر تا کنون جذب نشده‌اند؛ تعدادی از بورسیه‌ها نیز به هیأت عالی جذب مراجعه نکرده‌اند.

کی‌نژاد از برگزاری فراخوان بورسیه‌های تعیین تکلیف نشده در مهرماه به منظور تعیین تکلیف بورسیه‌های جامانده از فراخوان‌های قبلی خبر داد.

رییس هیأت عالی جذب تأکید کرد: دانشگاه‎ها نمی‌توانند بدون تأیید هیأت مرکزی جذب، قرارداد اعضای هیأت علمی را لغو کنند و حتماً باید با هماهنگی و اطلاع هیأت مرکزی جذب این اقدام صورت گیرد. 

در ادامه جلسه صدرالدین صدری نوش آبادی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور از تخصیص پست به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای بورسیه‌ها خبر داد.

همچنین در این جلسه مصوب شد که دانشگاه‌ها گزارش مجوز صادر شده سازمان اداری و استخدامی کشور برای هر عضو هیأت علمی را به هیأت مرکزی جذب ارائه دهند.

در بخش دیگری از این نشست، علی حسینی، رییس مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد جذب هیأت علمی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رشته‌های بالینی و ۴۰ درصد دکترای تخصص (phd) دارد.

در ادامه جلسه هیأت عالی جذب، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار این شد که هیأت عالی جذب، اسامی دانشگاه‌های متخلف در اجرای طرح سربازی را ارائه دهد.

در پایان جلسه بعد از ارائه گزارش فعالیت‌های هیأت عالی جذب در سال ۱۳۹۸، تعدادی از اعضای هیأت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، علوم پزشکی بندر عباس، هیأت مرکزی جذب وزارت بهداشت، صنعتی شیراز، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی و صنعتی کرمان تأیید صلاحیت شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha