رقیه داددشتی با سابقه حضور هفت ماهه در دفاع مقدس به ایرنا گفت: یکی از اصول مهم زنان حاضر در جبهه ها، علاوه بر انجام دقیق وظایف مربوط به مناطق جنگی، رسیدگی مداوم به امور خانواده و حفظ ارتباط مداوم و موثر با همسر و فرزندان بود.
وی گفت: زنان رزمنده با وجود سختی فراوان رسیدگی همزمان به این دو مسوولیت، آن را با دقت و ظرافت کامل انجام دادند که دختران و زنان جوان می توانند با الگو گرفتن از سرگذشت این رزمندگان، علاوه بر انجام فعالیت های اجتماعی و اقتصادی، مسوولیت زندگی و تربیت فرزندان را نیز بر عهده بگیرند.
وی با ذکر خاطراتی از حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل گفت: در ۱۶ سالگی و به دلیل علاقه فراوان برای کمک به رزمندگان، آموزش امدادگری و پرستاری دیدم و با موافقت خانواده راهی جبهه ها شدم.
این بانوی امدادگر با اشاره به تعهد زنان رزمنده برای کمک به پیشبرد اهداف دفاع مقدس گفت: در گوش زنی که مشغول شستن پتو در ستاد پشتیبانی بود، خبر شهادت فرزندش را اعلام کردند و از او خواستند که برای برگزاری مراسم تشییع جنازه به شهرش بازگردد اما او گفت: "رسیدگی به امورات ستاد که تمام شد، می روم".
وی در ادامه افزود: صدای شهید غلامرضا احمدی در ابتدای اعزام به جبهه در گوشم به یادگار مانده که " هر زمان که خواستید از جنگ برگردید مشتی از خاک خرمشهر را به عنوان تبرک فراموش نکنید".
۳۳ هزار رزمنده گلستان برای دفاع از میهن و پایداری انقلاب به ندای امام خمینی لبیک گفته و در مناطق عملیاتی حضور یافتند.
تقدیم بیش از سه هزار و ۷۰۰ هزار شهید از جمله ۳۶ بانوی شهید، حدود ۱۲ هزار جانباز و هزار و ۱۷۹ آزاده، کارنامه پرافتخار مردم گلستان در جنگ تحمیلی است.
نظر شما