۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲
کد خبرنگار: 1880
کد خبر: 84055583
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهید الدوره نماد کودک کشی رژیم صهیونیستی

۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲
کد خبر: 84055583
شهید الدوره نماد کودک کشی رژیم صهیونیستی

تهران- ایرنا- محمد الدوره نوجوان ۱۲ ساله از جمله نوجوانان و کودکان کشور اشغالی فلسطین است که روز ۹ مهر ماه ۱۳۷۹ (۳۰ سپتامبر ۲۰۰۰ میلادی) در نوار غزه با شلیک گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در کنار پدرش به شهادت رسید.

اگر چه نظامیان این رژیم در طول ۷۲ سال اشغال فلسطین جنایت های بیشماری را علیه مردم این سرزمین از جمله زنان و کودکان و حتی نوزادان بی گناه مرتکب شده اند ولی با توجه به نوع شهادت محمد الدوره که در پشت پدر خود پناه گرفته بود و بازتاب رسانه ای آن این جنایت به سرعت جهانی شد.

از زمان شهادت این کودک فلسطینی وهمزمان با فرارسیدن سالگرد شهادت وی برنامه هایی برای محکومیت این اقدام و جنایت های مشابه آن از سوی گروه ها و فعالان آزادی فلسطین در برخی از کشورهای جهان به خصوص فلسطین برگزار می شود و اکنون عکس این جنایت به عنوان یکی از تصاویر معروف از میزان ددمنشی نظامیان صهیونیست جهانی شده است.

بر اساس آمار  و اطلاعات منتشر شده رژیم صهیونیستی تاکنون ۴ هزار کودک فلسطینی را در سرزمین خود به شهادت رسانده است که از این میزان فقط ۱۶ نفر در سال میلادی ۲۰۱۹ بوده است.

جنبش جهانی دفاع از کودکان در مرداد ماه ۱۳۹۸ در گزارشی اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی ۱۶ کودک فلسطینی را در کرانه باختری و نوار غزه به شهادت رسانده اند.

این جنبش رژیم صهیونیستی را به استفاده عمدی از قوه قهریه و شلیک گلوله‌های جنگی با هدف قتل کودکان فلسطینی یا معلولیت دائمی آنان متهم کرد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در سال ۲۰۱۸ میلادی در گزارشی برای شورای امنیت اعلام کرد که نظامیان ارتش اسرائیل ۲ هزار و ۷۰۰ کودک را «در قالب اعتراضات، درگیری‌ها و عملیات تعقیب و دستگیری» مجروح کرده اند که این رقم در مقایسه با چهار سال گذشته آن بی سابقه بوده است.

بر اساس اعلام این مقام سازمان ملل که در روزنامه «تایمز» نیز منتشر شد، نظامیان اسرائیلی در سال ۲۰۱۸ میلادی۵۶ کودک فلسطینی را به شهادت رساندند که این رقم از سال ۲۰۱۴ بی سابقه بوده است .

دبیرکل سازمان ملل از رژیم صهیونیستی درخواست کرد «تا هرچه سریع تر اقدامات پیشگیرانه و حفاظتی برای متوقف کردن استفاده بیش از اندازه از زور را متوقف کند، موضوعی که در هفت دهه گذشته همواره اعلام شده ولی با توجه به عدم پایبندی این رژیم به قوانین و مقررات بین المللی در زمینه های مختلف، حمایت های امریکا از جنایات آن و نبود اقدام جدی در برابر آن تکرار شده و حتی ابعاد گسترده تر نیز مانند مورد مزبور به خود گرفته است.»

وزارت اطلاع‌رسانی تشکیلات خودگردان فلسطین نیز روز ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۹ به مناسبت روز کودک فلسطینی (پنجم آوریل) آماری را منتشر کرده که براساس آن در بیست سال اخیر ۳ هزار کودک فلسطینی شهید و ده‌ها هزار کودک دیگر زخمی شده‌اند.

بر اساس اعلام این وزارتخانه نظامیان رژیم صهیونیستی همچنان به تعرض‌های خود علیه کودکان فلسطینی ادامه می‌ دهند و از آغاز انتقاضه الاقصی  در ۲۸ آوریل ۲۰۰۰  تا پایان ماه اکتبر ۲۰۱۹ بیش از ۳ هزار کودک فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و ده‌ها هزار کودک دیگر  نیز زخمی شده‌اند.

براساس این آمار، از شانزدهم دسامبر ۲۰۱۶ که «دونالد ترامپ» رئیس ‌جمهوری آمریکا قدس را پایتخت رژیم اسرائیل خواند تا پایان سال ۲۰۱۹، یکصد و ۱۴ کودک فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و هزاران نفر دیگر زخمی شده‌اند.

در همین پیوند نظامیان رژیم صهیونیستی از ابتدای ۲۰۱۹ تاکنون ۴۷۵ کودک زیر ۱۸ سال و از ابتدای ۲۰۲۰  تا ماه مارس، ۲۶۴ کودک را بازداشت کرده‌اند و اکنون ۲۰۰ کودک فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی بازداشت هستند و ۹۵ درصد کودکان فلسطینی در بازداشت مورد شکنجه و آزار قرار می‌گیرند و بازجویان صهیونیستی به زور از آنها اعتراف می‌گیرند.

در همین ارتباط نیز هر سال به مناسبت سالگرد شهادت محمد الدوره اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدوره به همت اتحادیه بین المللی نوجوانان وجوانان مخالف اشغالگری و با مشارکت دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی و دیگر گروه ها و تشکل مرتبط با این موضوع در ایران و برخی کشورهای مانند لبنان و فلسطین برگزار می شود.

با توجه به این که شهادت الدوره بازتاب جهانی داشت و محکومیت های بیشماری نیز از سوی کشورهای مختلف جهان و شخصیت های آزاده و مستقل انجام شد به همین مناسبت شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۱۰ آبان ماه ۱۳۸۴ خود به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی روز ۹ مهر ماه هر سال را با عنوان روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی نامگذاری کرد تا این روز برای همیشه در اذهان مردم باقی بماند.

سید ابوالقاسم رحیمیان دبیر کل اتحادیه بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی در همین ارتباط با اشاره به نامگذاری ۹ مهر ماه در تقویم مناسبتی کشور به عنوان روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی به خبرنگار ایرنا گفت، همه ساله به مناسبت فرارسیدن سالگرد شهادت محمد الدوره اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید الدوره با حضور فعالان حوزه فلسطین از ایران و کشورهای مختلف جهان با حضور دانش آموزان، دانشجویان و کارشناسان این حوزه برگزار می شود.

وی با تاکید بر این که هدف مهم از فعالیت های اتحادیه مزبور آگاه سازی عمومی درباره معضلات اشغال و اشغالگری و در راس آن کودکان و نوجوانان فلسطینی است، خاطر نشان کرد؛ امسال چهارمین مراسم نیز با توجه به شیوع کرونا با رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های آن از جمله فاصله گذاری اجتماعی و بدون حضور میهمانان خارجی در دو بخش برگزار می شود.

رحیمیان با اشاره به این که در سال های گذشته اجلاس ۵ روزه بود ولی امسال برنامه های آن تغییر کرده است،  ادامه داد؛ امسال با توجه به محدودیت های موجود به خاطر کرونا اجلاس شامل دو بخش یکی روز چهارشنبه از ساعت ۱۷  تا  ۱۵ در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با پیام یکی از مسوولان عالی رتبه کشور برگزار می شود که در آن پیام مشیر المصر سخنگوی و از مقام های جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به صورت ویدئویی قرائت می شود.

وی افزود، احمد حسین فلاحی نماینده مردم  همدان در مجلس و رییس فراکسیون مقاومت اسلامی، ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران، حسین رویوران از کارشناسان فلسطین و خالد القدومی نماینده حماس در تهران و برخی کارشناسان فلسطین از جمله سخنرانان اجلاس مزبور هستند که در حاشیه آن نیز دو برنامه موسیقی به صورت ویدئو کنفرانس از سوی هادی طراد از خوانندگان مقاومتی لبنان از جنبش امل در ارتباط با محمد الدوره و  سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس اجرا خواهد شد.

دبیر کل اتحادیه بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی با تاکید بر این که به خاطر کرونا برنامه های امسال به صورت حضوری در ایران و مجازی در ایران و خارج از آن برای علاقه مندان پخش خواهد شد، افزود، بخش دوم اجلاس همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی به میزبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از ساعت ۱۸ تا ۲۰ روز چهارشنبه ۹ مهر ماه در ساختمان اصلی این سازمان با حضور شماری از کارشناسان مرتبط با فلسطین برای بررسی ضرورت سازماندهی به فعالیت های حمایتی از کودکان و نوجوانان فلسطینی برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha